• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۸۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
بین الملل
تازه‌ترین اخبار از شیوع کرونا در جهان

شمار بهبودیافتگان از کرونا رو به فزونی است

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت از افزایش شیوع کووید ۱۹ در قاره آفزیقا خبر داد.

   به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ آمار مبتلایان به کرونا  (Covid-۱۹)  تاکنون از مرز ۷ میلیون و ۴۵۲ هزار نفر گذشته و این درحالی است که حدود ۴۱۹ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده  و بیش از ۳ میلیون و ۷۴۹ هزار نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در جهان سلامتی خود را بازیافته اند.
 
آمریکا/ شمار مبتلایان به دو میلیون نفر رسید
آمریکا نخستین کشوری است که شمار مبتلایان کووید ۱۹ در آن به دو میلیون نفر رسیده است. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، این رقم، بیش از یک چهارم کل موارد ابتلای گزارش شده در سراسر جهان است. طی هفته گذشته ۱۹ ایالت آمریکا از افزایش موارد جدید ابتلا خبر دادند.
افرایش تلفات کرونا در کشور‌های آمریکای لاتین نیز ادامه دارد. بر اساس گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، مجموع شمار تلفات در این منطقه بیش از ۷۰ هزار نفر است، که بیش از نیمی از آن مربوط به برزیل است. برزیل پس از آمریکا و انگلیس بیشترین شمار تلفات کرونا را دارد.
شاستا دارلینگتون، خبرنگار سی ان ان در گزارشی در این باره گفت: شمار تلفات کرونا در کشور‌های آمریکای لاتین و حوزه کارائیب چهارشنبه از مرز ۷۰ هزار نفر گذشت. مکزیک نیز از افزایش بی سابقه روزانه مبتلایان خبر داده است. در شیلی قرنطینه تمدید شده است. این در حالی است که با وجود هشدار سازمان بهداشت کشور‌های آمریکایی، برزیل در شهر‌های سائوپولو و ریودوژانیرو طرح‌هایی برای بازگشایی فروشگاه‌ها و حتی مراکز تجاری تدوین کرد. مقامات برزیلی تاکید دارند، که این تصمیم مبتنی بر بهبود شرایط است. اما کارشناسان بیم دارند عجله برای بازگشت نامحدود فعالیت‌های مالی به حالت عادی، موجب شیوع بیشتر شود و بهبود اوضاع را به تعویق اندازد.
 
 چین تحقیق آمریکا را درباره ظهور کرونا در ماه اوت گذشته نادرست خواند
چین روز پنجشنبه تحقیقات انجام شده در آمریکا که براساس آن احتمالا بیماری کووید-۱۹ از اوت گذشته و چندین ماه زودتر از برآورد کنونی در چین ظاهر شده است، نادرست خواند.
براساس تحقیقات ابتدایی محققان معتبر دانشگاه‌های بوستون و هاروارد می‌توان نتیجه گیری کرد کرونا احتمالا از تابستان ۲۰۱۹ در ووهان چین ظاهر شده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از پکن، این تحقیق به ویژه برپایه تصاویر ماهواره‌ای است که نشان می‌دهد از ماه اوت، یک شلوغی غیر عادی در پارکینگ‌های بیمارستان‌های ووهان دیده شده است. براساس این تحقیق از این تاریخ، جستجو‌ها با کلید واژه «سرفه» در بایدو که یک وبگاه جستجوگر چینی است، افزایش یافته است. این تحقیق که هنوز در یک مجله علمی منتشر نشده است می‌تواند ماهیت اثبات آن را داشته باشد که چین ممکن است چندین ماه، بروز و ظهور این بیماری جدید را پنهان نگاه داشته باشد.
اما وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه اعلام کرد این تحقیق «مملو از نقاط ضعف و تقریبا ساختگی است». سخنگوی این وزارتخانه گفت: نشانه‌هایی وجود دارد که حاکی از برنامه‌ای در آمریکا برای ایجاد و انتشار اخبار نادرست علیه چین است». وی با ابراز تأسف گفت: «مسئولان سیاسی و رسانه‌های آمریکایی به شکلی عمل می‌کنند که انگار گنجی پیدا کرده اند که ثابت می‌کند چین شیوع بیماری را مخفی کرده است». بنابراعلام پکن، ویروس جدید کرونا ماه دسامبر در چین شناسایی شد و چین از اول ژانویه، کد ژنتیکی این ویروس را با سازمان جهانی بهداشت در میان گذاشت. در ماه‌های اخیر، آمریکا و چین در خصوص منشأ ویروس کرونا با هم کارد و پنیر شده اند. آمریکا بر این باور است این ویروس از آزمایشگاه ویروس شناسی ووهان خارج شده، در حالی که چین تلویحا گفته احتمالا از طریق نظامیان آمریکایی آورده شده است.

تعداد مبتلایان در عربستان سعودی رکورد تازه‌ای برجای گذاشت.
پایگاه اینترنتی المعلومه گزارش داد، نسبت عربستانی‌های مبتلا به ویروس کرونا در این کشور برای نخستین بار به ۵۳ درصد رسید. این درحالیست که سه ماه پیش این نسبت در میان افراد مقیم در این کشور کمتر از ۱۵ درصد بود.منابع بهداشتی در عربستان سعودی، عدم رعایت دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی در خصوص اقدامات احتیاطی و رعایت الزامات پیشگیرانه را عامل این افزایش می‌دانند.
این منابع گفتند: شاخص پایش موارد ابتلا به کرونا، دیروز چهارشنبه، حکایت از ابتلای هزاران نفر دارد که ناشی از رفتار‌های اجتناب پذیر مانند حضور در تجمعات و رفتن به اماکن شلوغ بوده است.  تعداد کل افراد آلوده به ویروس کرونا در عربستان سعودی ۱۱۲ هزار و ۲۸۸ نفر بوده است که از این میان ۸۱۹ نفر جان باخته اند و ۷۷ هزار و ۹۵۴ نفر درمان شده اند.
 
سازمان جهانی بهداشت: شیوع کرونا رو به افزایش است
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در آفریقا روز پنجشنبه هشدار داد: در آفریقا که در حال حاضر تنها سه درصد از شمار کل مبتلایان را در دنیا تشکیل می‌دهد، شیوع کووید ۱۹ رو به افزایش است.
وی در کنفرانس خبری در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: در ۱۰ کشور آفریقایی، پیشرفت موارد ابتلا رو به افزایش است و این کشور‌ها ۷۵ درصد از ۲۰۰ هزار مورد ثبت شده در آفریقا را تشکیل می‌دهند. آفریقای جنوبی به تنهایی بیش از یک چهارم از آمار مبتلایان را دربردارد. به گزارش خبرگزاری رویترز در مجموع شیوع کرونا در آفریقا ۵۰۰۰ کشته داشته است. مبتلایان بیشتر در شهر‌های بزرگ و مراکزی که ویروس از طریق مسافران بین المللی وارد شده است، متمرکزند. در حال حاضر، چالش اصلی که قاره آفریقا برای مدیریت این بحران بهداشتی با آن مواجه است «در اختیار گرفتن تجهیزات، به ویژه آزمایش‌های غربالگری است».
 
کارکنان بخش خصوصی فرانسه اصلی‌ترین قربانیان همه گیری کرونا هستند
در سه ماهه اول سال جاری ۲ درصد از کل فرصت‌های شغلی در فرانسه و مناطق آن سوی آب‌ها یا به عبارتی ۵۰۰ هزار فرصت شغلی به علت بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا از بین رفت.
به گزارش موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی فرانسه که امروز پنجشنبه منتشر شد، اقتصاد فرانسه بین ماه‌های ژانویه و مارس دقیقا ۵۰۲ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی از دست داده است. از این تعداد ۴۹۷ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی در بخش خصوصی (۲ و نیم درصد) و فقط ۴ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی (یک دهم درصد) در بخش دولتی از بین رفته است. علت این کاهش شدید، حذف ۳۱۸ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی در مشاغل موقت (۴۰ و ۴ دهم درصد) از ابتدای شیوع ویروس کرونا در هفدهم ماه مارس بوده است. کاهش شدید فرصت‌های شغلی در مشاغل موقت در سال جاری از سال ۱۹۹۰ بی سابقه بوده و با بحران مالی سال ۲۰۰۹ با حذف ۱۳ درصدی فرصت‌های شغلی در مشاغل موقت، قابل مقایسه نیست. ۱۸۴ هزار پرسنل قراردادی (۷ دهم درصد) نیز مشاغل خود را از دست داده اند.
کرونا در آلمان تاکنون هشت هزار و ۷۶۸ قربانی داشته است
شمار فوتی‌های ناشی از آلودگی به کرونا از ابتدای شیوع این ویروس در آلمان به ۸۷۶۸ نفر رسید. از هفتم بهمن یعنی زمان شیوع ویروس کرونا در آلمان تا کنون ۱۸۶۵۲۵ نفر به این ویروس آلوده شدند که بنا بر آمار‌های منتشر شده حدود ۱۷۱ هزار نفر از آن‌ها درمان شده اند.ایالت بایرن در جنوب و نورد راین وستفالن در غرب بیشترین آمار مبتلایان به کووید ۱۹ را دارند.
 
کاهش محدودیت‌های کرونایی و تمدید ممنوعیت تردد در مصر
شورای وزیران مصر و کمیته بحران کرونا در نشست امروز مقرر شد برخی فعالیت‌ها بطور تدریجی از اوایل ماه جولای (۱۱ تیر ماه) از سر گرفته خواهند شد.
بر اساس مقررات جدید، ساعت کاری فروشگاه‌ها و مراکز تجاری از روز یکشنبه آینده با یک ساعت افزایش تا ساعت ۱۸ خواهد بود.
پارک‌ها و تفریحگاه‌ها همچنان بسته خواهند ماند.دولت مصر همچنین اعلام کرد مکان‌های عبادتی مانند مساجد و کلیسا‌ها از اول ماه جولای تنها در استان‌هایی که آمار ابتلا در آن‌ها کم است بازگشایی خواهند شد و برگزاری مراسم عباداتی با رعایت فاصله گزاری اجتماعی و استفاده از ماسک خواهد بود.
برقراری پرواز‌ها و گردشگری نیز از اوایل ماه جولای در استان‌هایی از سر گرفته خواهد شد که آمار ابتلا به کرونا در آن‌ها پایین باشد.
 
شمار مبتلایان به مرز ۴۱ هزار نفر رسید
 وزارت بهداشت امارات اعلام کرد: با ثبت ۴۷۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در امارات، شمار مبتلایان به این ویروس به ۴۰ هزار ۹۸۶ نفر رسید.همچنین دو نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به کرونا در امارات جان باختند.
 
 شمار مبتلایان به کرونا در کویت از مرز ۳۴ هزار نفر گذشت
 وزارت بهداشت کویت اعلام کرد: با ثبت ۶۰۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در کویت، شمار مبتلایان به این ویروس به ۳۴ هزار ۴۳۲ نفر رسید.
 
آغاز محدود پرواز‌های خارجی شرکت هواپیمایی ترکیه
.عادل کارااسماعیل اوغلو، وزیر راه و ارتباطات ترکیه،با بیان اینکه برخی پرواز‌های خارجی شرکت هواپیمایی ترکیش ایر پیشتر بصورت کنترل شده آغاز شده است گفت: از روز ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد) پرواز‌های این شرکت به برخی دیگر از کشور‌های خارجی که با خطر شیوع ویروس کرونا مواجه نیستند آغاز خواهد شد.

 لوفتهانزا ۲۲ هزار نیروی کار خود را اخراج می‌کند 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، شرکت هواپیمایی لوفتهانزا آلمان که بزرگترین شرکت هواپیمایی در کل اروپا به حساب می‌آید روز پنجشنبه اعلام کرد به علت شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان و پیامد‌ها و عواقب منفی ناشی از آن در نظر دارد ۲۲ هزار نفر از نیروی کار خود را در سراسر جهان اخراج کند. این رقم ۱۶ درصد از کل نیروی کار این شرکت را تشکیل می‌دهد. بر اساس اطلاعیه‌ای که شرکت هواپیمایی لوفتهانزا منتشر کرده است، نیمی از این افراد در خود آلمان اخراج خواهند شد. این شرکت به منظور کاستن از هزینه‌های خود در نظر دارد ساعات کاری بخشی از نیروی کار خود را نیز کاهش دهد.
شرکت هواپیمایی لوفتهانزا با شرکت‌های تابعه و زیر مجموعه خود از جمله آسترین ایرلاینز، سوئیس اینترنشنال ایرلاینز، بروکسل ایرلاینز، لوکزایر، و یورووینگز، حدود ۱۳۵ هزار نیرو در سراسر جهان دارد. این تعداد افراد در حالی قرار است از این شرکت اخراج شوند که پیش‌تر کارستن اسفور مدیر این شرکت اعلام کرده بود، نیرو‌های اضافی شرکت تنها ۱۰ هزار نفر هستند که باید اخراج شوند. با توجه به اینکه رفت و آمد‌های هوایی در جهان به علت شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان، کم شده است این شرکت در نظر دارد ۱۰۰ فروند از هواپیما‌های خود را نیز به فروش برساند. شرکت هواپیمایی لوفتهانزا در مجموع ۷۶۳ فروند هواپیما در اختیار دارد.
همچنین این شرکت اعلام کرد، در فاصله ماه‌های ‏‏ژانویه تا مارس (سه ‏ماهه نخست سال میلادی) امسال‏ دو میلیارد و یک صد میلیون یورو ضرر کرده است. اما در ماه‌های آینده با توجه به اینکه برخی مسیر‌ها برای پرواز باز شده است اوضاع اقتصادی و مالی شرکت بهتر خواهد شد.
شرکت هواپیمایی لوفتهانزا برای عبور از بحران ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹، ۹ میلیارد یورو نیز از دولت کمک مالی دریافت کرده بود.
 
آغاز بکار شرکت‌های هوایی اتریش داخل اروپا 
 شرکت‌های هوایی اتریش اعلام کردند از هفته آینده پرواز‌ها به ۳۶ مقصد در داخل اروپا را از سر خواهند گرفت.
 
جان باختن ۲۱ نفر براثر ابتلا به بیماری کووید نوزده در افغانستان
با جان باختن ۲۱ بیمار مبتلا به کووید نوزده در شبانه روز گذشته در افغانستان، شمار جان باختگان این بیماری به ۴۲۶ نفر رسید.
 وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: ۷۴۸ نفر در شبانه روز گذشته در افغانستان به ویروس کرونا آلوده شدند و شمار کل افراد آلوده به این ویروس به ۲۲ هزار و ۹۸۰ نفر افزایش یافت. وزارت بهداشت و درمان افغانستان افزود: در شبانه روز گذشته همچنین ۳۱۳ بیمار کووید نوزده بهبود یافتند و تعداد بهبود یافتگان به سه هزار و ۳۲۶ نفر افزایش یافت.


بهبودیافتگان کرونا در جهان با رسیدن به حدود ۵۰ درصد رو به فزونی است

شمار مبتلایان در آمریکا به ۲ میلیون نفر رسید
شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از ۲ میلیون نفر فراتر رفت. همچنین این دانشگاه شمار فوتی‌های کرونا در آمریکا را ۱۱۲ هزار نفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، جو بایدن، نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا گفت با بحران کووید ۱۹ مواجه ایم که به سیاهپوستان آمریکا بسیار بیشتر از سفیدپوستان آسیب می‌زند؛ به طوری که نسبت بیماران و تلفات در میان سیاهپوستان در مقایسه با سفیدپوستان، به ترتیب، ۳ به ۲، و ۶ به ۱ و بسیار چشمگیر‌تر است. افزایش بیکاری در میان آمریکایی‌های آفریقایی تبار، به ویژه جوانان، در نتیجه سوء مدیریت در مقابله با ویروس و سوء مدیریت اقتصادی افزایش قابل توجهی یافته است.

افزایش بیکاری در سه ماه نخست امسال در فرانسه
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مرکز داده‌های آماری و پژوهش‌های اقتصادی فرانسه (l’Insee)، روز پنجشنبه اعلام کرد در فاصله ماه‌های ‏‏ژانویه تا مارس (۳ ‏ماهه نخست) امسال‏ ۴۹۷ هزار و ۴۰۰ نفر در بخش خصوصی این کشور بیکار شده اند. اعمال قرنطینه و مقررات محدودیتی درباره رفت و آمد‌ها به علت شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان، در این افزایش شدید بیکاری نقش داشته است.
این رقم بیکاری نسبت به ارزیابی‌ها و آمار و ارقامی که پیش‌تر پیش بینی شده بود، بیشتر است. برخی نهاد‌ها هفتم ماه مه امسال پیش بینی کرده بودند که در سه ماهه نخست امسال ۴۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر بیکار شده اند. بیکار شدن افراد همه بخش‌ها را شامل می‌شود، اما بیشترین رقم با ۶۰.۵ درصد مربوط به بخش ساخت و ساز است. بعد از آن بخش صنایع با ۴۰.۷ درصد و بخش خدمات با ۰.۳۱ درصد در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

آمار ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرد شمار تلفات ویروس کرونا در این کشور از ۱۵ هزار نفر فراتر رفت.

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش کرد، وزارت بهداشت سودان از ثبت ۱۲ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش تلفات آن به ۴۰۱ نفر خبر داد.
همچنین وزارت بهداشت سودان افزود: شمار مبتلایان به ویروس کرونا نیز با ثبت ۱۵۵ مورد جدید به ۶۵۸۲ نفر رسیده است.

شبکه تلویزیونی الجزیره همچنین گزارش کرد، وزارت بهداشت برزیل از ثبت ۱۲۷۴ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش تلفات آن به ۳۹ هزار و ۶۸۰ نفر خبر داد.
وزارت بهداشت برزیل افزود: شمار مبتلایان به ویروس کرونا نیز با ثبت ۳۲ هزار و ۹۱۳ مورد جدید به ۷۷۲ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده است.

ابتلای ۵۵۵ نفر دیگر به کرونا در آلمان
به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از موسسه رابرت کخ آلمان، شمار مبتلایان به کرونا در این کشور با ۵۵۵ نفر افزایش به ۱۸۵ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده است و شمار قربانیان کرونا در آلمان با ۲۶ نفر افزایش به هشت هزار و ۷۵۵ نفر رسیده است.

شناسایی حدود ۱۰ هزار نفر کرونایی جدید در هند
در ۲۴ ساعت گذشته ۹ هزار و ۹۹۶ کرونایی جدید در هند شناسایی شدند؛ با احتساب آمار شبانه روز گذشته از آغاز تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند به ۲۸۶ هزار و ۵۷۹ نفر افزایش یافت که از بین این مبتلایان تا صبح امروز ۱۴۱ هزار و ۲۹ نفر پس از بهبودی نفر از بیمارستان مرخص شدند. در این میان ۸ هزار و ۱۰۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باختند.

شناسایی ۱۴۵۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در مصر
خالد مجاهد‏، سخنگوی وزارت بهداشت مصر اعلام کرد با شناسایی موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ تعداد مبتلایان تا بعد از ظهر چهارشنبه به ۳۸ هزار و ۲۸۴ نفر افزایش یافت و با احتساب ۳۶ مورد فوت در شبانه روز گذشته تعداد قربانیان نیز به ۱۳۴۲ نفر رسید.
مجاهد افزود تا کنون ۱۰ هزار و ۲۸۹ نفر از مبتلایان کرونا نیز بهبود یافتند و بر اساس آمار وزارت بهداشت مصر میزان بهبودی مبتلایان کرونا به ۲۶.۴% افزایش یافته است.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در روسیه
ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در روسیه اعلام کرد: با شناسایی ۸ هزار و ۷۷۹ فرد جدید مبتلا به کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته، شمار کل مبتلایان ۵۰۲ هزار و ۴۳۶ نفر رسید. در این مدت ۱۷۴ نفر دیگر بر اثر عوارض کرونا جان باختند تا تعداد درگذشتگان به ۶ هزار و ۵۳۲ نفر افزایش یابد. تا ظهر امروز در مجموع ۲۶۱ هزار و ۱۵۰ نفر بهبو یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)