• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۰۱۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳
بین الملل
کرونا در جهان

قربانیان کرونا در آمریکا به حدود صد هزار نفر رسیدند

سازمان بهداشت جهانی شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا را ۱,۵۵۰,۲۹۴ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۳۵۶,۳۸۳ نفر اعلام کرد.

قربانیان کرونا در آمریکا به مرز یکصد هزار نفر رسیدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛سازمان بهداشت جهانی شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا را ۱،۵۵۰،۲۹۴ و شمار بهبودیافتگان را ۳۵۶،۳۸۳  و شمار قربانیان را ۹۱,۹۸۱ اعلام کرد.

 

 
 
>> آخرین آمار شیوع کرونا در آمریکا >> 
 
قربانیان کرونا در آمریکا به مرز یکصد هزار نفر رسید
شرکت آمریکایی از موفقیت آمیز بودن تست های اولیه واکسن خود خبر دارد
نتایج اولیه واکسن ضد کرونای شرکت مادرنا نشان می دهد در بدن شرکت کنندگان در آزمایش این واکسن پادتن بیماری تولید شده است.
به گزارش سی ان ان، شرکت فناوری زیستی مادِرنا از نتایج اولیه مثبت داوطلبان تست واکسن این شرکت خبر داد. اگر بررسی های بعدی درباره این واکسن خوب پیش برود، تا اوایل ژانویه می توان به دسترسی عموم به این واکسن امیدوار بود.
 

کاریکاتور روزنامه محلی آمریکایی درباره دعوای برایت و ترامپ
آدام زیگلیس با انتشار کاریکاتوری در روزنامه محلی بوفالونیوز که در نیویورک منتشر می شود کاریکاتوری از مکالمه دکتر ریچارد برایت، رئیس برکنار شده آژانس مسئول تحقیق و ساخت واکسن و پیشگیری از همه‌گیری‌هایی مانند کووید۱۹ و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا منشتر کرده است که در آن از دکتر برایت به عنوان دکتر زیرک و باهوش یاد کرده و گفته است دولت (ترامپ) هشدارهای من را نادیده گرفته است. در این کاریکاتور همچنین از ترامپ به عنوان دکتر نه چندان باهوش و روشن یاد کرده که در واکنش به آن از عبارتهایی از قبیل «کارمند ناراضی، ما آن را خفه می کنیم، کاملا تحت کنترل است، آمارها رو به کاهش است، نابود می شود» استفاده کرده است.

قربانیان کرونا در آمریکا به حدود صد هزار نفر رسیدند

واشنگتن پست: رستوران داران ترامپ را برای کمک فدرال بیشتر تحت فشار گذاشتند
نشریه آمریکایی واشنگتن پست در مطلبی در پایگاه اینترنتی خود با عنوان " رستوران های بزرگ و زنجیره ای آمریکا ترامپ را برای کمک فدرال بیشتر تحت فشار گذاشتند" نوشت: مدیران اجرایی گروه های حامی حقوق رستون داران کوچک و بزرگ ، دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور را برای ارائه کمک فدرال بیشتر و نیز اختصاص مدت زمان بیشتر برای هزینه این کمک های مالی در جریان نشست روز دوشنبه در کاخ سفید تحت فشار گذاشتند ؛ نشستی که ظاهرا برای گفتگو درباره نحوه بازگشاییِ ایمن فعالیت های اقتصادی کشور در جریان همه گیری که برای سومین ماه ادامه می یابد ، سازماندهی شد.
بالا گرفتن انتقادها از ترامپ درباره مصرف داروی ضد مالاریا
یک روزنامه آمریکایی نوشت اظهارات رئیس جمهور این کشور مبنی بر مصرف هیدروکسی کلروکین تعجب متخصصان بهداشت و سلامت را برانگیخته است و آن ها در این خصوص هشدار دادند.
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به قلم آنیه کارنی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مصرف داروی هیدروکسی کلروکین با انتقادات سریع متخصصان دارویی مواجه شد. آن ها می گویند این دارو نه تنها سلامت رئیس جمهور آمریکا را با خطراتی مواجه می کند، بلکه اظهارات رئیس جمهور درباره استفاده از این دارو دیگران را هم به استفاده از آن تشویق می کند.
ترامپ روز دوشنبه گفت همه آن چه که می توانم درباره مصرف این دارو به شما بگویم این است که تاکنون خوب بوده است. ترامپ گفت از این داروی ضد مالاریا استفاده می کند.
اداره دارو و غذای آمریکا هشدار داده است که این دارو می تواند عواقب بسیار خطرناکی برای قلب فرد مصرف کننده بخصوص در افراد مبتلا به ویروس کرونا داشته باشد.
 
واکنش نانسی پلوسی به استفاده ترامپ از داروی هیدروکسی کلروکین
نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به استفاده دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور از دارو پیشیگری و درمان مالاریا موسوم به هیدروکسی کلروکین اعلام کرد ترجیح می دهم ترامپ از این دارو استفاده نکند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن ، نانسی پلوسی گفت ترامپ رئیس جمهور ماست. ترجیح می دهم دارویی را مصرف نکند که به تایید دانشمندان نرسیده است و استفاده از آن هم برای گروه سنی و هم گروه وزنی وی که تقریبا بسیار چاق محسوب می شود مناسب نیست.
چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا نیز اعلام کرد اقدام ترامپ در استفاده از داروی هیدروکسی کلروکین نسجیده است و وی به غلط به مردم امید می دهد.
ترامپ داروی هیدروکسی کلروکین مصرف می کند
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد از داروی هیدروکسی کلروکین که مخصوص مداوای بیماری مالاریاست به عنوان دارویی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا استفاده می‌کند.
ترامپ با وجود هشدار‌های مقامات بهداشتی، از مدت‌ها قبل در مورد این دارو به عنوان ابزاری برای مقابله با بیماری کرونا تبلیغ کرده است.
من از حدود ۱۰ روز قبل مصرف این دارو را آغاز کرده ام و همچنان زنده هستم.
ترامپ این موضوع را در یک جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران در نشستی با مدیران رستوران‌ها در مورد تاثیرات ویروس کرونا اعلام کرد.
ترامپ چند هفته قبل از هیدورکسی کلروکین به عنوان دارویی که احتمالا می‌تواند به درمان کرونا کمک کند یاد کرد، اما مطالعاتی که پس از آن انجام شد نشان داد که این دارو نمی‌تواند تاثیر مثبتی در این زمینه داشته باشد.
ترامپ ۷۳ ساله که هر روز تست کرونا انجام می‌دهد گفت از پزشک کاخ سفید در مورد استفاده از داروی فوق سوال کرده است و این پزشک به وی گفته است در صورتی که تمایل به این کار دارد، می‌تواند آن را انجام دهد.
پرسش خبرنگار: آیا پزشک کاخ سفید به شما توصیه کرد از این دارو استفاده کنید؟
ترامپ: پزشک کاخ سفید توصیه‌ای نکرد. من از او پرسیدم که نظر شما چیست؟ او گفت، خب اگر خودتان مایل هستید (اشکالی ندارد). من هم گفتم بله تمایل دارم از آن استفاده کنم. مایلم از آن استفاده کنم. بسیاری از افراد از این دارو استفاده کرده اند. بسیاری از افرادی که در صف مقدم مبارزه با کرونا هستند از هیدورکسی کلروکین استفاده کرده اند. استفاده من از این دارو به این دلیل نبود که برخی می‌گویند، شاید صاحب کارخانه تولید کننده آن هستم. من مالک آن کارخانه نیستم. من می‌خواهم حال مردم خوب شود؛ نمی‌خواهم بیمار باشند. احتمال اینکه این دارو تاثیر مثبتی در این زمینه داشته باشد بسیار زیاد است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رستوران مریلند برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی میز سپردار بزرگ فردی ساخته است
رستورانی در مریلند برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پی کاهش محدودیتهای کرونایی، میز ناهارخوری سپردار بزرگ فردی ساخته است تا به اندازه شش پا افراد از همدیگر فاصله داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش موقت کلر در شبکه آب گاریزات مهار شد
تولید ۱۰ هزار تن محصول سویا در بیله سوار
بیش از ۹۰ درصد مزارع استخراج رمزارز در کشور غیرمجازند
راستی آزمایی آمار دستگاه‌ها با مراجعه به درب منازل در سرشماری ثبتی مبنا
قانون‌گذاری حکمت‌بنیان، ضرورت امروز کشور است
عرضه ۶۶۸ هزار تن محصول در بورس کالا
برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های تجدیدپذیر و صنعت برق
تأکید فرماندار خاتم بر تقویت نظارت و بهبود کیفیت نان
سازماندهی حجاج ۱۴۰۵ در ۵۰۰ کاروان
تقویت سرمایه گذاری مولد با طرح رویش
عرضه‌های سنگین داخلی و صادراتی نفتا در بورس انرژی
راه اندازی ردیف سوم واحد نمک زدایی رگ سفید یک
تجهیز ۲۹ هزار هکتار از اراضی قم به سامانه‌های نوین آبیاری
نظارت بر مراکز معاینه فنی ارومیه با هدف ارتقای کیفیت خدمات و کنترل آلاینده‌های هوا
ارسال ۳۰ مقاله از کشورهای خارجی به کنگره بین‌المللی غدیر
راه‌یابی ۲۵ اثر صنایع‌دستی کرمانشاه به مرحله کشوری مهر اصالت ملی
«ماجرای زاریا» منتشر شد
مراجعه بیش از ۲۸۱ هزار بیمار با علائم عفونت حاد تنفسی به بیمارستان‌های خوزستان
معرفی دبیران سیزدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران
بررسی وضعیت مدیریت پسماند و بهسازی رودخانه‌ها در پلدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)