مشاور کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت:
درباره صندوقهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت
عاشوری: افراد با انتخاب روش غیر مستقیم در سامانه سهام عدالت، اختیارات خود به شرکتهای سرمایه گذاری استانی واگذار میکنند.
مشاور حقوقی و امور مجلس کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت کشور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، گفت: افرادی که در سامانه سهام عدالت روش غیر مستقیم را انتخاب کنند، اختیارات خود در خصوص سهام شان را به شرکتهای سرمایه گذاری استانی واگذار میکنند.
آقای ناصر عاشوری افزود: بعد از ابلاغیه مقام معظم رهبری مبنی بر آزادسازی سهام عدالت، سهام داران دو راه پیش روی خود دارند، یکی این که سهام شان را در بورس خودشان مدیریت کنند و در روش دوم این سهام را در صندوقهای استانی حفظ کنند.
وی گفت: در انتخاب روش دوم، افراد اختیار سهام خود را به صندوقهای سرمایه گذاری استانی واگذار میکنند و افراد حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهند داشت.
مشاور حقوقی و امور مجلس کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت کشور، افزود: با این تفویض اختیار، شرکتهای سرمایه پذیر استانی، مسئولیت سبدگردانی و مدیریت سهامعدالت افرادی که روش دوم را انتخاب کرده اند، برعهده میگیرند و این شرکتها پاسخگوی سهامداران خواهند بود.
آقای عاشوری با توصیه به مردم مبنی بر حفظ سهام خود در صندوقهای سرمایه گذاری استانی گفت: به عنوان کارشناس، توصیه ما این است که افراد سهام خود را در صندوقهای استانی حفظ کنند، زیرا این صندوقها هم کارهای تخصصی بازار سرمایه را بهتر مدیریت میکنند، هم دسترسی شان بیشتر است و هم میتوانند پاسخگوی سهام داران باشند.
این کارشناس با تاکید بر اینکه صندوقهای سرمایه گذاری استانی باید پاسخگوی سهام داران باشند، افزود: این صندوقها باید سهام داران را به نحوی مدیریت کنند تا منافع آنها حفظ شود.
وی با بیان اینکه صندوقهای استانی سهام حدود ۵۰ شرکت بزرگ کشور را در اختیار دارند که برخی از این شرکتها هم اکنون بورسی هستند و برخی از آنها هنوز وارد بازار سرمایه نشده اند، گفت: در استانهای مختلف صندوقها سهامهای متفاوتی دارند که جزئیات آن را سازمان بورس و سازمان خصوصی سازی مطلع اند.
آقای عاشوری درباره نحوه تعیین عضویت افراد در صندوقهای استانی، افزود: این مسئله ربطی به استان محل تولد یا استان محل زندگی افراد ندارد و سهام داران عضو صندوقهای سرمایه پذیر در استانی باقی میمانند که برای آنها تشکیل پرونده شده و از ابتدا برای دریافت سهام عدالت در آن ثبت نام شده اند.
وی با بیان اینکه حفظ سهام در صندوقهای استانی باعث تجمیع سرمایهها میشود، گفت: در این حالت این صندوقها میتوانند ضمن سبدگردانی و مدیریت سهام، سرمایه گذاریهای جدیدی نیز در طرح های تولیدی، عمران و سودآور استانی انجام دهند، تا علاوه بر سود سهام، سود عایدی از سرمایه گذاریهای جدید در طرحهای اقتصادی نیز نصیب صاحبان سهام شود.
چطور عدالتی که افرادی و تک تک اعضا خانواده اشان مشمول سهام عدالت شده اند درحالیکه در بهریتن نقطه شهر زندگی میکنند و خانه و ماشین و مغازه دارند. ولی کارگران کارخانه تولیدی هرچقدر تلاش کردند نتوانستند حداقل برای خودشان تهیه کنند!!!
خبرگزاری ها و نمایندگان مجلس هم که جیزه خور دولت هستند و از اون زمان تا الان اصلا به موضوع بصورت دستوری نپرداختند.
بخشی از سهام عادلانه توزیع شد اما بخش اعظم آن به کارمندان دولت و خانواده هایشان رسید.
هنوز هم میخواهید سکوت کنید؟؟