• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۱۹۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر محمد باقری در دیدار با فرمانده کل ارتش تاکید کرد

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌ها

ارتش ایران با انسجام، پا در رکابی و آمادگی کامل، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست.

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش دیدار و گفتگو کرد.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تبریک روز ارتش گفت: بیست و نهم فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و روز حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های نیروی زمینی قهرمان و یادگار امام راحل بزرگوار است که این روز را برای حضور ارتش در میان مردم و رژه در میان مردم تعیین کردند.
وی افزود: هر سال رژه باشکوه ارتش جمهوری اسلامی ایران در کشور برگزار می‌شد لکن امسال به دلیل وضعیت شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری این مراسم وجود ندارد و به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رژه به شکل دیگری تحت عنوان «رژه خدمت» به منظور رفع آلودگی از بخش‌های اعظمی در کشور به نمایش گذاشته خواهد شد.
سردار سرلشکر باقری اذعان داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران با انسجام، سازماندهی مناسب، پا در رکابی و آمادگی کامل و تحرک بالا، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست و امروزه در دفاع از مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی کشور کاملا آماده و موفق در حال انجام وظیفه است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطر نشان کرد: ارتش علاوه‌بر حفظ آمادگی‌های رزمی و دفاعی بدون اینکه خللی در مأموریت‌های ذاتی به وجود آید، به طور کامل و مطلوب و با تمام توان به کمک ملت شریف کشورمان آمده و در دفاع از سلامت و بهداشت مردم از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.
وی با بیان اینکه بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا بسیار خوش درخشیده است، افزود: ارتش در همه مأموریت‌های محوله و حتی به صورت خودجوش در حوزه‌هایی که وظیفه‌ای برایش تعریف نشده بود، خودش جستجو و به بهترین نحو ورود کرد، اقدامات و خدمات شایان توجهی به ملت شریف ایران در بیمارستان‌ها، جاده‌ها، شهر‌های مختلف و نقاهتگاه‌ها ارائه کرد و صحنه‌های درخشانی از ایثار وهمدلی را رقم زد و هنوز هم این فداکاری‌ها ادامه دارد.
وی گفت: عزیزان ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران، چه در مسئله رفع آلودگی از معابر و شهر‌ها و مناطق آلوده، چه در مسئله کنترل تردد در جاده‌ها در دوره محدودیت رفت و آمد‌ها و چه در مسئله مداوای بیماران در بیمارستان‌های ارتش که بیش از ۳۰ بیمارستان ارتش در این مأموریت سهیم بودند و سهیم هستند و بیمار پذیرفتند و بیمار دارند، مانند همه عزیزان ما در بخش سلامت کشور که مشغول کار شبانه روزی‌اند، در حال اجرای مأموریت هستند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: در بسیاری از پادگان‌ها و شهرک‌های مسکونی ارتش، کارکنان و خانواده‌های آن‌ها به شکل‌های مختلف اعم از تولید لوازم بهداشتی و درمانی به صورت خودجوش و داوطلبانه در حال خدمت و فعالیت هستند که جای قدردانی دارد.
سردار سرلشکر باقری با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر چنین ارتش فداکار و مردمی شاکر بود، گفت: امیدواریم در سال ۹۹ که سال جهش تولید است، به فضل الهی شاهد جهش توفیقات بخش دفاعی و نیرو‌های مسلح کشورمان باشیم و ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز بیش از گذشته و بهتر از گذشته در همه زمینه‌ها درخشش و موفقیت داشته باشد.

امیر سرلشکر موسوی
 طرح «رژه خدمت» در تهران و مراکز استان‌ها 
امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش نیز در این دیدار با بیان اینکه ارتش از اواخر اسفند ماه و پس از شیوع کرونا در کشور چین آمادگی‌های لازم را ایجاد و به همه یگان‌های تحت امر ابلاغ کرده بود، گفت: در راستای اجرای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای امدادرسانی به ستاد ملی مبارزه با کرونا با حداکثر توان در خدمت ملت شریف ایران بوده و این روند تا پایان ریشه کن شدن این ویروس منحوس از کشور ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم «جهاد مومنانه» قشرهای مختلف جامعه برای کمک به مردم آسیب دیده افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در سراسر کشور به ویژه در مناطق دور افتاده و کم برخوردار با همکاری نهاد‌های حمایتی، با پای کار آوردن ظرفیت‌های نیروی انسانی و تجهیزاتی به مردم شریف ایران امدادرسانی کند.
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: امسال به مناسبت روز ارتش طرح رژه جایگزین با عنوان «رژه خدمت» و با شعار «مدافعان وطن، یاوران سلامت» در تهران و مراکز استان‌ها خواهیم داشت که طی آن، در تداوم امدادرسانی به مردم عزیز کشورمان به منظور مبارزه با ویروس کرونا، تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی ارتش به مناطق مختلف کشور گسیل خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ارتش سپاه به شما افتخارمیکنیم
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت جمهوری اسلامی ایران به سیل زدگان ولایت نورستان
تهران و اسلام‌آباد در مسیر توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی
وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی در دو جنگ اخیر مختل نشده است
مشکلات ۲۸ ساله همسایگان تپه باستانی فرهادگرد فریمان
بهره برداری از دستگاه بازچرخانی پساب فاضلاب شهری برای آبیاری تبریز
تامین زمین برای ساخت نزدیک به ۴۵ هزار واحد مسکن
نظارت همزمان بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌های فارس ضامن امنیت غذایی پایدار
کشف ۳۰۸ دستگاه تلفن همراه مسروقه
توسعه نیروگاه‌های انشعابی؛ راهبرد ساتبا برای رفع ناترازی برق
خودمراقبتی درگرمای شدی چه قدر اهمیت دارد؟
چک الکترونیک، مبادله بدون کاغذ
پلمپ ۱۶ واحد صنفی متخلف در فسا
شنا رده‌های سنی قهرمانی آسیا؛ عرب طلایی شد
افتتاح مرکز فرهنگی هنری شهید «پارسا مختاری‌نسب» در توره؛ گامی برای توسعه عدالت فرهنگی
لرستان گذرگاه ۵۱ درصد از زائران اربعین حسینی
مدیریت مصرف آب، شرط عبور ایمن شیراز از تابستان گرم
نخستین شورای عالی خیرین وزارت علوم با حضور رئیس جمهور
صدور ۴۸ ساعته گذرنامه اربعین در استان یزد
آغاز عملیات «نهضت همیاران انرژی» در بردسکن
«داستان کافی» و «گل‌شب‌بو»، از قاب تلویزیون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)