• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۸۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در سپاه محمد رسول الله تهران (ص)

برگزاری جلسه کارگروه رزمایش همدلی و کمک مومنانه

نخستین جلسه کارگروه رزمایش همدلی و کمک مومنانه با حضور فرمانده سپاه تهران بزرگ، حجت الاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در سپاه محمد رسول الله تهران (ص) برگزار شد.

برگزاری جلسه کارگروه رزمایش همدلی و کمک مومنانهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این جلسه که در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر رسیدگی به محرومین، تبیین فرهنگ کمک به نیازمندان برگزار شد. حاضران به ارائه برنامه‌های خود در این خصوص پرداختند.
امام جمعه موقت تهران در این جلسه با تشکر از ارائه خدمات سبز پوشان سپاه در مقابله با بیماری کرونا گفت: جای تشکر و قدردانی از شما دارم که آراسته به مقام ایثار و شهادت و مقاومت در نظام جمهوری اسلامی هستید و امیدوارم این نهاد بالنده سپاه همچنان به عنوان بازوی پرقدرت نظام و رکن رکین انقلاب در خدمت ملت اسلامی ایران باشد.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد با اشاره به ظرفیت‌های نظام جمهوری اسلامی که با حضور موثر ملت و رهبری امام خمینی (ره) و خلف صالح ایشان حضرت آیت الله خامنه‌ای در بعد از پیروزی انقلاب به دست آمده است، افزود:​ فرصتی است تا این صحنه‌ها و فرصت‌ها را بشناسیم.
وی با بیان اینکه اگر حادثه پهپاد آمریکایی رخ نمی‌داد ما هرگز از قدرت پدافندی کشور آگاه نمی‌شدیم و اگر مدافعان میهمن ما مهم‌ترین پایگاه امریکا را با قدرت درهم نمی‌کوبیدند ما قادر به درک اقتدار موشکی نبودیم، گفت: اگر در سال گذشته حدود سه برابر بارش‌های آبی در خوزستان نمی‌بارید و بیش از ۴۵ میلیارد متر مکعب آب منطقه را فرا نمی‌گرفت کی متوجه وجود زیرساخت‌های ساخته شده در نظام اسلامی و قدرت حضور مردمی می‌شدیم که خوشبختانه در این حادثه حتی یک نفر هم جان خود را از دست نداد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینکه در همین حادثه کرونا آنچه ما با آن روبروییم با اروپا و غرب متفاوت است، گفت: در حالی جمهوری اسلامی با تمام تحریم‌ها و مشکلات به جنگ کرونا رفت که زیرساخت‌های بهداشتی و سلامت بسیاری در این سال‌ها به وجود آمده است.
وی گفت: اگر این عقلانیت و مشارکت ملت و خدمات به خدمت گزاران سلامت و زیرساخت‌های کشور و نیروی انسانی متخصص نبود که در طول چهار دهه انقلاب فراهم شده است، معلوم نبود چه می‌شد.
حجت الاسلام ابوترابی با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مومنانه به مردم آسیب دیده از کرونا افزود: آنچه رهبری با رزمایش همدلی و کمک مومنانه می‌خواهد این است که در کنار رزمایش مدافعان سلامت که هیچ کس مشکل درمانی ندارد حرکت بزرگی نیز برای رفع مشکلات نیازمندان برداشته شود که باعث آرامش نسبی آن‌ها شود.
فرمانده سپاه تهران بزرگ نیز در این جلسه با بیان اینکه همدلی‌ها در کنار هم جلوه پیدا می‌کند گفت: آنچه در کنار این همدلی‌ها ارزشمند است آن است که کمک کنیم تا این خدمات در مسیر خودش قرار بگیرد.
سردار سرتیپ پاسدار یزدی با بیان اینکه متاسفانه به علت برخی موازی کاری‌ها بعضاً برخی جا‌ها افراد از قلم می‌افتند و به بعضی نیز با عناوین مختلف خدماتی ارائه می‌شود که باید به آن توجه شود، افزود: با مشارکت کسانی که در تهران از دستشان کاری بر می‌آید باید با تهیه یک نقشه راه به کمک نیازمندان بشتابیم تا از موازی کاری‌ها جلوگیری شود.
وی گفت: باید اطمینان یابیم که در آستانه ماه مبارک رمضان برای کسی مشکلی پیش نیاید و کسی از این کمک‌ها بی بهره نماند.
فرمانده سپاه تهران افزود: هم اکنون در تمامی نواحی سپاه تهران بزرگ ستاد‌هایی برای تحقق و اجرایی شدن این رزمایش شکل گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان سیاست‌پژوهی دولت برای مقاوم‌سازی بافت‌های تاریخی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ اسفند ۱۴۰۴
رشد ۲۸ درصدی داوطلبان انتخابات شوراها
تمدید مهلت استفاده از مشوق کاهش پیش‌پرداخت قراردادهای سرمایه‌گذاری تا پایان اسفندماه
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایجاد محدودیت برای درج قیمت در سایت‌های دیوار و شیپور برای مقابله با گرانی در بازار املاک زنجان
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی در لرستان
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در بیرانشهر لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)