مازندران
تولید ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران
مازندران با دارا بودن 42 واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه، پارسال در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۲۴ درصد رشد داشت.
علیرضا عطایی نژاد افزود: از این مقدار جوجهریزی، ۱۳۷ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان توزیع شد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران دارای ۲۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۶.۳ میلیون قطعه است.
عطایی نژاد تصریح کرد: مازندران با دارا بودن ۴۲ واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.
وی خاطر نشان کرد: پارسال از این مقدار جوجه ریزی در استان، ۲۵۶ هزار تن گوشت سفید تولید شد که بیش از ۷ درصد نسبت به سال ۹۷ رشد داشته است.