• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
مازندران » ورزشی
مازندران

مافیای داوری سد ایران در رسیدن به فینال

مربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران، مافیای داوری در نیمه نهایی مسابقات بسکتبال با ویلچر را عامل ناکامی ایران در رسیدن به فینال قهرمانی آسیا و اقیانوسیه دانست.

مافیای داوری سد ایران در رسیدن به فینال بسکتبال آسیا واقیانوسیهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مربی تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران، مافیای داوری و نفوذ استرالیایی‌ها در داوری مرحله نیمه نهایی مسابقات بسکتبال باویلچر را عامل ناکامی ایران در رسیدن به فینال قهرمانی آسیا و اقیانوسیه دانست.
مسعود فلاح در آمل با اشاره به رشد قابل قبول ایران در سالهای اخیر در بسکتبال باویلچر یکی از تیم‌های مدعی در سطح آسیا و اقیانوسیه محسوب می‌شود و سطح ایران را با دیگر تیم‌های منطقه آسیا و اقیانوسیه ممتاز کرده است.
مربی تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران افزود: تیم ملی ایران در حالی نتیجه بازی مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها را با امتیاز نزدیک ۶۵بر۷۷ به تیم استرالیا واگذار کرد که سوت‌های هدفدار داور به خصوص در دست آخر، تیم را از نظر روحی دچار مشکل کرده بود.
فلاح اضافه کرد: البته ایران در صورت صعود به دیدار نهایی مسابقات قهرمانی بسکتبال باویلچر آسیا و اقیانوسیه، تاریخ ساز می شد و متاسفانه حریفان کشورمان هم چشم دیدن و صعود ارزشمند ایران را به دیدار پایانی نداشتند.

کسب سهمیه بازی‌های پارالمپیک برای تیم ملی
مربی تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران ادامه داد: تیم ملی با ترکیبی که در این دوره به خصوص در پست‌های مختلف در اختیار داشت، یکی از بهترین تیم‌های حاضر در این مسابقات بوده و توانایی فنی ایران برای همه تیم‌ها ثابت شده بود و متاسفانه از نظر فنی حریف ایران نشده بودند، با اعمال کار‌های خیر اخلاقی از جمله ناداوری و داوری‌های یک طرفه، حق مسلم ایران در صعود به دیدار نهایی و کسب جام قهرمانی را گرفتند.
فلاح به بازی رده بندی تیم ملی نیز اشاره کرد و گفت: هر چند برای تیم ملی حضور در دیدار نهایی جام ارزشمند بود، اما کسب پیروزی برابر تیم ژاپن که حکم کسب سهمیه پارالمپیک۲۰۲۰ توکیو را داشت، مهم بوده و خوشبختانه بازیکنان تیم با درک درست و منطقی از شرایط با نتیجه قابل قبول ۶۶بر۵۵ تیم ژاپن را شکست دادند و سهمیه حضور در بازی‌های پارالمپیک۲۰۲۰ توکیو را کسب کرد.
 
کسب افتخار ارزشمند بهترین بازیکن برای تیم ملی ایران
مربی تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران همچنین انتخاب حکیم منصوری بازیکن آملی و کاپیتان تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران در جمع برترین‌های جام را ارزشمند و نشان از لیاقت این بازیکن تاثیرگذار تیم ملی دانست و گفت: حکیم علاوه بر اینکه کاپیتان تیم بوده در عین حال تلاش زیادی از خود در این جام داشته که خوشبختانه با درخشش خوبش در این مسابقات در تیم منتخب بازی‌های کسب سهمیه پارالمپیک به عنوان ارزشمند‌ترین بازیکن ایران لقب گرفت.
مسعود فلاح مربی و حکیم منصوری به همراه وحید سعادت پور به عنوان ۳نماینده از شهرستان آمل در تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه در راستای کسب سهمیه پارالمپیک۲۰۲۰ حضور داشتند.
حکیم منصوری بازیکن ارزشمند آملی که در چند سال گذشته عضو ثابت تیم ملی بسکتبال باویلچر ایران بوده، در دوره گذشته بازی‌های پارالمپیک ریونیز حضور داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)