• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

بسیج پیشتاز توسعه و سازندگی کشور

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: این قرارگاه ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، دکتر سعید محمد ، چهارشنبه شب با حضور در گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت بسیج و تفکر بسیجی گفت: حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد داشتند که  حرکت کشور هر کجا به کندی پیش رود می‌توان با استفاده از روحیه و تفکری بسیجی مشکل و موانع پیش رو را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه امروزه نیز در کشور تمامی مسائل و مشکلات با روحیه و تفکر بسیجی حل می‌شود ، افزود : با داشتن روحیه و تفکر بسیجی می‌توان مسائل و مشکلات را در تمامی زمینه‌های سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و نظامی حل کرد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) با اشاره به نقش بسیج در جنگ اقتصادی گفت : دشمن به طور کلی از مسائل نظامی و عرصه‌های سیاسی نا امید شده است و اقتدار نظامی در سایه تفکر و روحیه بسیج گسترده‌تر شده است.
وی ادامه داد : دشمن با ناجوانمردی کامل به عرصه‌های معیشتی مردم حمله برده و جنگ تمام عیار اقتصادی را ایجاد کرده است.
دکتر محمد با اشاره به ماموریت اصلی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) اضافه کرد : قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد و در دوران اول قرارگاه مشغول بازسازی کشور بودیم و بعدا وارد توسعه و سازندگی زیرساخت‌های کشور شدیم و بعداز این دوران نیز دوران انحصار کشنی را تجربه کردیم .
سردار محمد به پروژه‌های در دست اجرا اشاره کرد و افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) ادامه داد:در حوزه نفت و گاز در بخش هایتک کشور امروز بی نیاز است.
وی ادامه داد: قرارگاه به عنوان نخ تسبیح توانسته است تمامی اجزای صنعت در کنار هم دیگر نگه دارد.
سردار محمد ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تاکنون بیش از ۸۰۰کیلومتر تونل سازی و ۲۵۰کیلومتر مترو در شهر‌های مختلف کشور احداث و یا در حال احداث بر عهده دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: در زمینه بندرسازی ، پست اسکله‌ها و لایروبی‌ها خوشبختانه کشور خود کفا شده است.
وی با اشاره به پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در آذربایجان غربی گفت:این استان یک استان مرزی است که مردمانش در طول دوران ۸سال دفاع مقدس در کنار رزمندگان اسلام برای دفاع کیان اسلامی ایستادگی و مقاومت کرده اند و امروز وظیفه سپاه و قرار گاه سازندگی این است که در توسعه و بازسازی این مناطق نقش موثری را ایفا بکند.
سردار محمد افزود:قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در طول ۳۰سال گذشته ، ۱۲۵پروژه در استان آذربایجان غربی اجرایی شده است که ۱۲۰پروژه‌ی آن به اتمام رسیده و ۵پروژه‌ی آن در دست اجرا است که ارزش ریالی این پروژه‌ها یک هزار و ۳۷۰میلیارد تومان می‌باشد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) بیان کرد:برای اجرای این پروژه‌ها، ۱۵۰دستگاه ماشین آلات و ۳هزار نیروی انسانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.
سردار محمد با اشاره به تونل انتقال آب کانی سیب افزود:این پروژه از مهمترین پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ( ص )  است که از ۳۶کیلومتر طول این تونل، ۳۱کیلومتر آن حفاری شده و با اتمام این طرح سالانه بیش از ۶۰۰میلیون مترمکعب آب وارد پیکره دریاچه ارومیه خواهد شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) به منابع اعتباری این پروژه اشاره و اضافه کرد:منابع اعتباری این پروژه کمی ضعیف شده بود که در سفر دو هفته پیش معاون اول رئیس جمهور به آذربایجان غربی این قول داده شد که این منابع تامین شود.
وی ادامه داد: پروژه‌ی دیگر قرارگاه، نیروگاه سردشت بود که در نقطه صفر مرزی احداث شده و بیش از ۳۸۰میلیون مترمکعب آب را می‌تواند ذخیره و ۱۵۰ مگاوات برق را تولید کند.
سردار محمد افزود: این پروژه هدیه به مردم مظلوم و عزیز سردشت بود که در جنگ تحمیلی صدمات بسیار شدیدی را متحمل شدند.
سردار محمد به اقدامات قرارگاه در حوزه محرومیت زدایی گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ( ص ) در آذربایجان غربی بیش از ۱۷۰میلیارد ریال پروژه محرومیت زدایی اجرا کرده است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) افزود:برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی و صنعتی آنچه شدیدا نیازاست یک خودباوری و عدم نگاه به غرب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری عاملان نزاع و درگیری در کوهدشت
نبض وفاداری در میدان شهدا؛ اراک برای صد و سی و یکمین شب، هم‌صدا با ایران و رهبری ایستاد
تعویض سه هزار کنتور برق معیوب در استان یزد
آتش‌سوزی در منطقه «گازه دیمان» هزارمسجد در کلات
بارش‌های پراکنده در گلستان تا یکشنبه ادامه دارد؛ افزایش دما از دوشنبه
پیام تشکر فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در بدرقه رهبر شهید
مراسم تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای از وفاداری مردم به ولایت
هندبال جوانان آسیا، اعزام تیم ملی ایران به چین با بدرقه رئیس فدراسیون
رهبر شهید؛ نماد مقاومت و پیشران پیروزی بر باطل
مردم منتقم و خون خواه امام شهید هستند
جمعیت ۴۳ میلیونی تشییع کنندگان رهبر شهید، بزرگ‌ترین رزمایش وحدت ملی را رقم زدند
گزیده خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد
آمادگی مجتمع های بین راهی سمنان در موج بازگشت زائران مشهد
حضور میلیونی مردم ایران و عراق در تشییع رهبر شهید، نماد وحدت امت اسلامی است
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم
بانک جهانی: تصویب ۳۷۶ میلیون دلار برای تقویت شبکه انتقال برق پاکستان
انتقام خون رهبری خواسته ملت ماست و باید محقق شود
فعال شدن طرح کالابرگ در هرمزگان از فردا ۲۰ تیر ۱۴۰۵
انسجام ملی، مهم‌ترین پاسخ ملت ایران به دشمنان است
قدردانی سفارت ایران در بغداد از مشارکت مردم عراق در تشییع پیکر رهبر شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)