• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۶۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح

هدف بیانیه گام دوم انقلاب، ارتقای جایگاه کشور

سرلشکر باقری: بیانیه گام دوم انقلاب بر توجه به علم و نقش جوانان به عنوان موتور متحرک پیشرفت تاکید کرده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر توجه به علم به عنوان عامل پیش‌برنده و ارتقا دهنده کشور در سطح جهان و در میان قدرت‌های بزرگ جهانی، و همچنین بر نقش جوانان به عنوان موتور متحرک پیشرفت کشور تاکید کرده است

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار سرلشکر «محمد باقری» امروز در بازدید از مرکز آموزش رزم مقدماتی شهید مدرس نیروی زمینی سپاه بیان کرد: برای رسیدن به دوره نوین تمدن اسلامی باید نیاز‌ها تعیین و برنامه‌های چند ۱۰ ساله تدوین شود. همچنین مسئله تقویت باور‌ها و روحیه و ایجاد امید نیز ازجمله مواردی است که باید در جوانان احیا شود.
این مقام عالی‌رتبه نظامی درباره حوزه رسانه و مقابله با فضاسازی دشمنان نیز گفت: از جوانان انتظار می‌رود در مقابل قدرت رسانه‌ای و صهیونیسم جهانی ایستادگی و اقدام کنند.
وی با بیان اینکه خطرپذیری از ویژگی‌های جوانان است، تأکید کرد: در ۴۰ سال گذشته در برخی حوزه‌ها مانند بهداشت و درمان و توسعه زیرساخت‌های کشور رشد خیلی داشتیم؛ همچنین در حوزه استقلال، حفظ تمامیت ارضی و امنیت نیز رشد قابل توجهی داشتیم؛ زیرا ما تنها کشوری هستیم که در مقابل سیاست‌های خصمانه استکبار جهانی ایستاده‌ایم.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه کشور باید از اقتصاد وابسته به فروش نفت خام فاصله بگیرد، گفت: البته با ایجاد صندوق ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی، روند این کار آغاز شده است؛ اما هنوز در این رابطه، کار زیادی مانده است و عدم تحقق این جریان باعث شده است دشمنان زمانی که اراده می‌کنند تا فروش نفت خام ما را به صفر برسانند، موفق شوند؛ چراکه چگونگی فروش نفت خام مشخص است، با نفتکش انجام می‌شود و دارای شناسنامه است، در صورتی که اگر این نفت به فرآورده و محصولات نفتی تبدیل شود، به هیچ‌وجه قابل تحریم نیست و ضمن اینکه سود آن ۲۰ برابر است، مشتری آن نیز بسیار زیاد است.
سرلشکر باقری با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی در تحولات منطقه نقش‌آفرین و جبهه مقاومت نیز در حال پیشرفت است، افزود: رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه رو به تضعیف هستند و همان‌طوری که مشاهده کردیم، داعش و جبهه النصره نتوانستند با پول و توطئه کار خود را در سوریه پیش ببرند و در مقابل، جبهه مقاومت در کنار ارتش سوریه موفق به آزادسازی مناطق وسیعی از این کشور شد و عراق هم که آمریکا تقریباً این کشور را بلعیده بود با رشادت‌های جبهه مقاومت از حلقوم آمریکا بیرون کشیده شد.
وی ادامه داد: امروز کشور یمن به واسطه حمایت‌های معنوی و پشتوانه دانشی جمهوری اسلامی به جایی رسیده است که به صورت خودکفا از خود دفاع می‌کنند و تا به امروز از همه هواپیما‌های به روز دنیا یک فروند را ساقط کرده است؛ البته این سوال در برابر توهمات دشمنان نیز مطرح است که کشوری که در محاصره است و نمی‌توان دارو به آنجا ارسال کرد، چگونه موشک ۹ متری می‌توان به آن فرستاد؛ این‌ها توهماتی است که برخی دارند.
وی همچنین در خصوص ورود نیرو‌های مسلح به حوزه محیط زیست و لزوم حفظ این محیط به عنوان یک سرمایه ملی گفت: بر اساس قانون اساسی، وظیفه اصلی ما حفظ امنیت و دفاع از کشور در برابر تهدیدهاست؛ اما در زمان صلح بخش‌های مهندسی ما در نیرو‌های مسلح می‌توانند به سازندگی کشور کمک کنند. همانطوری که شاهد بودیم در زمانی که کشور با بلایای طبیعی مواجه شد، هم در زمان زلزله سال گذشته و هم در سیل اوایل امسال نیرو‌های مسلح اولین نیرو‌های حاضر در صحنه بودند و برخی از این نیرو‌ها همچنان در مناطق سیل زده حضور دارند و در حال انجام کار‌های عمرانی هستند.
وی افزود: مصدومانی که در زلزله کرمانشاه نجات داده شدند ۷ برابر کسانی بودند که در این حادثه جان باختند؛ و این بیانگر تلاش افراد و نیرو‌های مسلح برای نجات جان هموطنان و خدمت رسانی در حوزه محیط زیست و ایجاد فضای سالم است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره مأموریت‌های سپاه و ارتش و مطرح شدن سخنانی درباره موازی‌کاری در این دو بخش نظامی عنوان کرد: امروز در سطح نیرو‌های مسلح به‌ویژه ارتش و سپاه تقریباً موازی‌کاری وجود ندارد؛ مثلاً در بخش نیروی هوایی ما یک هوافضا با موضوع موشکی داریم و یک نیروی هوایی با مأموریت پروازی؛ البته در برخی مواقع ما به لحاظ تعدد تهدیدات، نیاز به دو سازمان داریم و این‌ها به معنای موازی‌کاری نیست.

ایران قدرت تعیین‌ کننده در منطقه

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: در حالی جزو امن‌ترین کشور‌های منطقه محسوب می‌شویم که ناامنی فزاینده‌ای وجود دارد

 سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح امروز در بازدید از مرکز آموزش رزم مقدماتی شهید مدرس نیروی زمینی سپاه، تصریح کرد: کشور ما در این منطقه با بیشترین و متنوع‌ترین تهدید‌های نظامی مواجه است و اینکه امروز هجمه‌ای علیه ما شکل نمی‌گیرد، مرهون تلاش‌های نیرو‌های مسلح و توان بازدارندگی است.
وی با اشاره به انهدام پهپاد جاسوسی آمریکا در جنوب کشور گفت: وقتی که پهپاد آمریکایی مورد اصابت قرار گرفت، رئیس جمهور آمریکا تا آستانه تصمیم‌گیری برای آغاز یک نبرد پیش رفت؛ بدین ترتیب که ترامپ پس از برگزاری یک جلسه ۲ ساعته با فرماندهان ارتش آمریکا به این نتیجه رسید که برآورد اطلاعاتی نشان می‌دهد که در صورت حمله به ایران در فضا، در تنگه هرمز و خلیج فارس و کشور‌هایی که ایران به عنوان بازوانی در جبهه مقاومت ایجاد کرده است، چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و همچنین در حوزه موشکی ایران چه اقداماتی انجام می‌شود؛ لذا رئیس جمهوری آمریکا با پی بردن به این موارد، از تصمیم خود منصرف شد.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: آمریکایی‌ها وقتی متوجه شدند که در صورت درگیری چه اتفاقاتی رخ می‌دهد، یک دروغ بزرگ را عنوان کردند و گفتند که ما به خاطر جان صد نفر از حمله به ایران منصرف شدیم.
سرلشکر باقری با اشاره به اینکه بعد از وقوع انقلاب اسلامی ما به دلیل اینکه در حوزه‌های مختلف تحت تسلط مستشاران دیگر کشور‌ها بودیم و فقط در حوزه نظامی ۵۰ هزار مستشار نیرو‌های مسلح کشور را اداره می‌کردند، افزود: در دوران پس از انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و پس از آن، بسیاری از پست‌ها و شئون مدیریتی به دست جوانان افتاد که البته این دوره برای ما با آزمون و خطا همراه بود؛ البته امروز می‌توان از نشاط و شادابی جوانان در کنار آن تجربه ارزشمند ۴۰ ساله در پیشبرد اهداف کشور استفاده کرد.
وی درباره وظایفی که جوانان بر عهده دارند، گفت: پیشرفت حوزه علم و فناوری، گسترش مرز‌های دانش و بهبود وضع اقتصادی و ارتقای معنوی کشور امروز به دست جوانان قابل اجراست و جوانان باید در موضوع هایی، چون تقویت هویت ملی، دستیابی به آرمان‌های انقلابی و مقابله با تهدیدات مختلف نیز به ایفای نقش بپردازند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 لزوم بهره‌مندی از توانمندی جوانان برای پیشرفت جامعه 
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: در جمهوری اسلامی که پایه آن با توجه به ظرفیت و توانمندی جوان گذاشته شده است، به منابع جوان کشور باید بیش از پیش توجه شود.
سردار سرلشکر «محمد باقری» در سخنانی با اشاره به روند طی شده انقلاب اسلامی از بدو وقوع تاکنون اظهار داشت: حرکت رو به پیشرفت جوامع بشری همواره به نیرو و منابع انسانی متکی بوده است.
وی با برشمردن عوامل قدرت ملی گفت: اگرچه عوامل مختلفی، چون سرزمین، جغرافیای محیطی، تجهیزات، علم و فناوری از عوامل قدرت ملی هر کشوری محسوب می‌شوند، اما تأثیرگذارترین عامل پیشرفت هر کشوری بدون تردید، منابع انسانی است. در این بین جوانان از جایگاه مهمی برخوردارند و موتور محرک جامعه در حوزه پیشرفت محسوب می‌شوند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: در یک مسابقه که در طول زمان بین کشور‌ها در حال برگزاری است، ممکن است که جامعه ما نسبت به گذشته رشد هم داشته باشد، اما اگر سرعت رشد کم باشد، دچار عقب‌ماندگی می‌شویم. در جمهوری اسلامی که پایه آن با توجه به ظرفیت جوان گذاشته شده است، به منابع جوان کشور باید بیش از پیش توجه شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سرلشکر باقری گفت: طرح این نوع سربازی که جوانان نخبه ما در شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز پژوهشی نیرو‌های مسلح و کشوری وارد می‌شوند از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شده و بر اساس دستور ایشان شکل گرفته است که دارای سود دو طرفه برای جوانان در حوزه تجربه‌افزایی و ورود به کار اجرایی است؛ همچنین برای نیرو‌های مسلح از این جهت که پروژه‌های تحقیقاتی‌شان به ثمر می‌نشیند، سودمند است.
وی گفت: پیشرفت‌های امروز نیرو‌های مسلح در عرصه‌های مختلف، مرهون زحمات جوانان مؤمن و تلاشگر است و ما مسئولان باید مدت زمانی را که سربازان، مهمان نیرو‌های مسلح هستند، مغتنم بشماریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)