• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مطرح شد؛

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزش

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان: بودجه المپیاد استعدادیابی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری آن خواهد بود

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ احمد سعادتمند در دومین نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور، با ارزیابی کردن نتایج نخستین دوره این رویداد، علل برنامه ریزی برای برگزاری دومین دوره این رویداد مهم ورزشی را تشریح کرد.

وی گفت: در برخی از رشته‌ها، چندین سال است که در رده‌های سنی پایه مسابقات قهرمانی کشور برگزار نمی‌شود این در حالی است که شاید نهایت آرزوی یک نوجوان حضور در رقابت‌های قهرمانی استانش باشد. متاسفانه در رشته‌های مختلف لیگ‌های نوجوانان نداریم و ۱۶ استان در لیگ‌ها حضور ندارند که این امر می‌تواند در برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها موثر واقع شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان یکی دیگر از اهداف برگزاری المپیاد استعداد‌ها را شناسایی ظرفیت ورزشی و دیده شدن آن‌ها عنوان کرد.

وی یکی دیگر از دستاورد‌های این رویداد را وحدت اقوام عنوان کرد و افزود: متاسفانه به علت تبلغات مغرضانه دشمنان، این گونه عنوان شده بود که در شهر‌های مرزی امنیت وجود ندارد، اما با میزبانی خوب در این استانها، این تبلیغات منفی خنثی شد.

سعادتمند با اشاره به شرایط کنونی و نیاز کشورمان به نشاط و شادی تاکید کرد که این رویداد می‌تواند در کشور زمینه ساز شور و نشاط شود.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها و ادارات کل، این المپیاد را در تقویم خود ثبت کرده اند، افزود: این امر به پشتوانه سازی تیم‌های ملی در سراسر کشور کمک می‌کند.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: این افتخار را داریم که بعد از المپیک نوجوانان در آرژانتین، المپیاد را برای دوره بعدی ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی کردیم و حتی نیم‌نگاهی به ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ آمریکا داریم. به گفته بسیاری از کارشناسان این ورزشکاران نوجوان پایه اصلی در مسابقات بزرگ بعدی خواهند بود.

وی استفاده بهینه از بودجه در راستای اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از نتایج برگزاری المپیاد عنوان کرد و افزود: در این ارتباط همه جوانب را رعایت کرده ایم.

سعادتمند توزیع بودجه المپیاد را در مسیر عدالت محوری اعلام کرد و گفت: بودجه همه نوجوانان در همه استان‌ها برابر است و بودجه اختصاصی نهضت استعدادیابی در سازمان بودجه ثبت شده است.

وی درباره بودجه دومین دوره المپیاد استعدادیابی افزود: بودجه‌ها در چند بخش به فدراسیون‌ها داده می‌شود که ۱۰ درصد از آن مربوط به استعدادیابی است. با توجه به افزایش تعداد نفرات شرکت کننده امسال، بودجه در سه بخش توزیع می‌شود. بخشی برای فدراسیون‌ها، بخشی برای ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و بخشی دیگر برای هزینه اعزام است که باز هم به ادارات کل داده خواهد شد.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: بودجه المپیاد با توجه به تعداد ورزشکاران نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری المپیاد خواهد بود. مبلغ مورد نظر بررسی شده است و اعلام خواهد شد.

وی در خصوص ثبت اطلاعات ورزشکاران نوجوان افزود: در واقع میانگین قدی و پیکرشناسی ورزشکاران را می‌دانیم تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم. اطلاعات ورزشکاران روز به روز در سامانه مبین ثبت می‌شود. در سال اول ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت شدند و این آمار امسال افزایش یافته است.

سعادتمند گفت: در این ارتباط یک نرم افزار کاربردی جامع استعدادیابی پیش‌بینی شده که در مراحل پایانی کار طراحی قرار دارد و همه اطلاعات مربوط به یک ورزشکار در آن ثبت می‌شود.

وی توضیحاتی را در خصوص این رویداد در سال گذشته داد و افزود: سال پیش مسابقات در ۷۷ رشته برگزار شد، اما امسال با افزایش درخواست روبرو بودیم و قرار است این رویداد ورزشی در ۹۶ رشته و در ۱۹ استان برگزار شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در واقع برگزاری المپیاد یک بخش طرح بوده و بخش دیگر آن حفظ استعداد‌ها است. امسال پنج هزار و ۲۰۰ استعداد از بین ۷۶۰ هزار ورزشکار شناسایی شده است که برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

وی در خصوص بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در برگزاری دومین المپیاد استعدادیابی افزود: برای این دوره کمیته بازاریابی پیش‌بینی کرده‌ایم و می‌خواهیم از این بخش کمک بگیریم.

سعادتمند در خصوص حضور منتخبان این المپیاد در رویداد‌های برون مرزی گفت: پیشنهادمان به شورای معاونان این بود که نفرات منتخب چند ماه در اردو باشند و در دهه فجر با دعوت از تیم‌های خارجی، در این مسابقات حضور پیدا کنند که خوشبختانه این موضوع مورد استقبال برخی فدراسیون‌ها قرار گرفت.

وی افزود: در المپیک ۱۳ هزار نفر شرکت می‌کنند، اما در المپیک کوچک ما سه برابر این تعداد حضور خواهند داشت. امیدوارم این طرح بزرگ دیده شود و به برگزاری بهتر آن کمک شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان درباره تعامل با آموزش و پرورش در برگزاری استعدادیابی گفت: خوشبختانه بعد از سه دهه که بین ۲ وزارتخانه فاصله وجود داشت، از سال گذشته تاکنون بیش از چهار نشست و همچنین سه جلسه در سطح معاونان برگزار شده است.

وی افزود: سال گذشته با پنج فدراسیون جلساتی برای مسابقات در سطح دانش‌آموزی داشتیم که هیچ یک برای برگزاری آن زیربار نرفتند؛ بنابراین از آموزش و پرورش خواستیم که ما برگزار کننده این پنج رشته باشیم که این اتفاق از سال آینده رخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مبارزه با آفت کنه تارتن در باغات چهارمحال و بختیاری
مراسم تشییع رهبر شهید بزرگترین رویداد تاریخی جهان است
رهبر شهید انقلاب، «ابر معلمِ» ترازِ قرآن و ماندگار در تاریخ بشریت است
۱۰۰ اتاق خنک در مسیر مراسم تشییع به زائران خدمت رسانی می‌کنند
بازرسی از نهصد واحد عرضه کننده لوازم یدکی در هرمزگان
انس ویژه قائد امت به مردم سیستان و بلوچستان
بازداشت ۶ عنصر مرتبط با شبکه‌های معاند در شهرستان پردیس
بسیج ۵۰ هزار نفری شیرازی‌ها برای وداع با آقای شهید ایران
پیشرفت ۷۰ درصدی آب‌شیرین‌کن دیر
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
توصیه‌های استاندارد به موکب داران و زائران مراسم تشییع قائد شهید امت
دعوت ائمه جمعه و جماعت اهل سنت کردستان از مردم برای حضور در تشییع رهبر شهید
۴۰ درصد اختلافات کارگری و کارفرمایی خراسان شمالی با سازش حل شد
خدمت‌رسانی موکب شهید محمد پاکپور در برج میلاد تهران به زائران وداع با امام شهید
موکب‌های پذیرایی در سمیرم میزبان زائران رهبر شهید
۴۰۶ طرح صنعتی استان اردبیل در حال اجراست
تذکر به داروخانه‌های متخلف کردستان
همان مردی که روی قلّه‌ها کوبید، پرچم را ...
هیچ حادثه‌ای در مراسم وداع گزارش نشده است
آرامش و امنیت خاطر عزاداران، اولویت اصلی هلال احمر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
انتقاد وزیرخارجه سابق بوسنی از عملکرد دولت خود درقبال تشییع رهبری
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
وداع پرشور امت با پیکر «آقای شهید ایران»
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۶ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)