پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه در ساوه: احیای بیش از ۵۰ واحد تولیدی در کشور تداوم فعالیت ۶ هزار نفر در کشور را به دنبال داشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نعمت الله حاجعلی در بازدید دادستان کل کشور از صنایع ساوه در قالب نشست کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری ، با بیان اینکه بیش از 50 واحد تولیدی در کشور احیا شده است، گفت: با احیای این 50 واحد تولیدی برای بیش از 6 هزار کارگری که در آستانه بیکار شدن بودند ، اشتغال ایجاد کرد.
وی گفت : امروز کمتر کارخانه ای در کشور هست که ورشکسته باشد، این واحدها با تلاش صورت گرفته به چرخه تولید برگشتند و اجازه نخواهیم داد از چرخه تولید خارج شوند.
مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه با اشاره به صدور حکم ورشکستگی برای شرکت آلومینیوم پارس در سال 1391 و قطعی شدن حکم آن در سال 1393، گفت : این واحد تولیدی از سال 1387 در آستانه ورشکستگی قرار داشت و باید در سال 1393 کارخانه تعطیل و کارگران اخراج شده و مراحل مزایده و پرداخت بدهی طبق قانون اجرایی میشد.
وی افزود : در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه به منظور خروج از ورشکستگی و رونق تولید در این شرکت اقدامات حمایتی را آغاز کرد و با مدیریت مطلوب و تلاش کارکنان، جلوی تعطیلی شرکت گرفته شد و اشتغال در این واحد تولیدی و صنعتی قوت گرفت.
وی بیان کرد: این شرکت در دوران ورشکستگی ماهانه افزون بر یک میلیارد تومان زیان دهی داشت و با تعطیلی این کارخانه علاوه بر بیکاری نیروی کار تجهیزات و دستگاهها نیز به آهن قراضه تبدیل میشد اما با حمایتهای صورت گرفته در مدت زمان کوتاهی این واحد تولیدی احیا شد.
مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه گفت: با احیای این شرکت درخصوص فویل آلومینیوم در مصارف خانگی خودکفا شده ایم و بیش از 60 درصد محصولات آلومینیومی کشور در این کارخانه تولید می شود و اگر مواد اولیه به موقع تامین شود ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت.
حاجعلی با اشاره به تعویض و نوسازی دستگاههای این شرکت گفت: با احیای این شرکت برای حدود 700 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.
دادستان کل کشور نیز در این نشست گفت: دادستان ها و روسای دادگستری های کشور ماموریت دارند که اجازه ندهند صنایع به خاطر برخی مشکلات حقوقی تعطیل شوند.
حجت الاسلام منتظری افزود: کارخانهها و کارگاههای تولیدی در شرایط کنونی اقتصادی باید تداوم فعالیت داشته باشند و در این راستا دستگاه قضائی نیز کمکهای لازم را ارائه میکند.
وی افزود: تسهیلاتی که بانکهای عامل در اختیار تولیدکنندگان و صاحبان کارخانهها قرار میدهند در اصل از سپردههای مردم است و اگر این تسهیلات به موقع بازگردانده نشود، سبب ورشکستگی بانکها خواهد شد.
دادستان کل کشورگفت: اکنون بانکها به علت حجم بالای معوقات وصول نشده وضعیت مناسبی ندارند و اگر در زمینه بازپس گیری مطالبات به فریاد آنها نرسیم، ممکن است ورشکسته شوند.
منتظری افزود: دادستان ها و روسای دادگستری های کشور ماموریت دارند که اجازه ندهند صنایع به خاطر برخی مشکلات حقوقی تعطیل شوند.
وی تاکید کرد: تشکیل شعبه ویژه و تخصصی برای رسیدگی به پروندههای حقوقی در حوزه صنعت و تولید یک حق مسلم است و دستگاه قضائی اهتمام و عزم راسخ برای مساعدت به صاحبان تولید و صنایع را دارد.