پخش زنده
امروز: -
امام جمعه اراک: آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد پیش نیازی برای بومی سازی اقتصاد ملی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک؛ آیت الله دری نجف آبادی در دیدار با مدیرعامل و کارکنان صندوق کارآفرینی امید استان مرکزی گفت: آموزش نیروی انسانی به منظور نقش آفرینی هدفمند در ماموریت های راهبردی پیش نیاز رونق تولید و توسعه اقتصادی کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد، اولویت بخش توانمند سازی و بومی سازی اقتصاد ملی است و این مهم باید در تمام لایههای مختلف جامعه نهادینه شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: بانکها پیش از پرداخت تسهیلات باید از کارآمدی متقاضیان در طرحهای اقتصادی اطمینان داشته باشند، تا مسیر انحراف سرمایه ملی به حداقل ممکن برسد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: تمامی فعالیتهای اعتباری، تولیدی و صنعتی بانکهای کشور باید به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده در راستای حمایت از طرحهای اقتصادی، رونق تولید و کارآفرینی به کار گرفته شود.
وی گفت: توسعه اقتصادی و رونق تولید مصداق فرهنگ سازی و حرکت جامعه به سمت تولید داخلی و اشتغال است و با مصرفگرایی محقق نخواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: تولید انبوه و با کیفیت پشتوانه اقتصادی کشور و در نهایت ارزش پول ملی است و کارگزاران نظام باید برنامههای اقتصادی خود را بر این اساس تدوین کنند.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: تنظیم سیاستهای ارزی باید متناسب با تقویت پول ملی باشد و ارز کشور به عنوان مهمترین داشته ملی باید در راستای تأمین مواد اولیه، خط تولید و رونق تولید به کار گرفته شود.
وی، بومی سازی تولید را گامی مؤثر در توسعه اقتصادی عنوان کرد و افزود: بسیاری از صنایع استان مرکزی بیش از ۵۰ سال در زمینههای مختلف فعالیت میکنند اما همچنان مونتاژ کار شرکتهای خارجی محسوب میشوند در صورتی که اگر سالانه ۲ درصد از تولیدات خود را بومی سازی میکردند امروز ۱۰۰ درصد تولیدات صنایع بومی و بدون وابستگی تولید میشد.
امام جمعه اراک در پایان گفت: حمایت از اشتغال خرد شهری و روستایی نیز یکی از راهکارهای حل مشکل بیکاری و تقویت بنیه اقتصادی است که بانک باید همکاری لازم را با متقاضیان این حوزه داشته باشند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان مرکزی نیز گفت: سال گذشته بیش از ۲۶۵ میلیارد ریال تسهیلات خرد روستایی در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت، خدمات و بومگردی از سوی این صندوق به متقاضیان پرداخت شد.
هزاوه ای افزود: تسهیلات اشتغال صندوق کارآفرینی امید به ۲۶۹ طرح اقتصادی پرداخت شد که ۵۳۷ اشتغال جدید را به دنبال داشت.
پارسال ۱۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان مرکزی به این صندوق اختصاص یافت که بیش از ۱۰۰ درصد این منابع مالی به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.