• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۹۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴
مازندران » اجتماعی

رونمایی از نخستین خودروی برقی در آمل+ فیلم

نخستین خودروی برقی با پنل خورشیدی به همت دانشجویان مهندسی مکانیک خودرو دانشکده فنی و حرفه‌ای علامه حسن زاده آملی تولید و رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، نخستین خودروی برقی با پنل خورشیدی با نام دماوند، با حضور دکترصالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در محل دانشکده فنی و حرفه ای علامه حسن زاده آملی  شهرستان آمل رونمایی شد.
همه مراحل طراحی تا ساخت این خودروی خورشیدی در طی 6ماه با همت مهدی میرابی، سیدمحمد سیدی و حسین قبادی ارفه ای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته مکانیک خودرو دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاه آملی و با همکاری دو استاد راهنما انجام شده است.
این خودرو با پنل های خورشیدی دارای وزن 120کیلوگرم و قابلیت حمل بار تا 200کیلوگرم ،می‌تواند با نیروی انرژی خورشیدی که صفحات آن ذخیره می‌کند با حدود 4ساعت شارژ، حداکثر 70کیلومتر بر ساعت مسافت 80کیلومتری را بپیماید.
رییس دانشکده فنی و حرفه ای علامه حسن زاده آملی با اشاره به اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای در راستای بهره گیری  از ایده دانشجویان فعال و خلاق گروه مهندسی مکانیک خودرو با حمایت استادان این دانشکده در طراحی و تولید خودروی برقی، هزینه اجرای این طرح را حدود 14میلیون تومان اعلام کرد.
حشمت الله بهزادی افزود: ساخت این خودرو از لوله های پلیمری و سوخت مورد نیاز آن از انرژی الکتریکی است که نیمی از هزینه مراحل طراحی تا ساخت آن را دانشکده و نیمی دیگر را دانشجویان تامین کردند.
وی با اشاره به اینکه تغییرات جزیی در مراحل طراحلی و اصلاح استیل ظاهری خودرو در برنامه پیش بینی شده است گفت: برای تولید انبوه نسل جدید خودروهای برقی وسبک وزن با شرکتهای ایساکو و ایران خودرو  هم صحبت هایی شده و با پیگیری های انجام شده، این طرح بعنوان مصوب پژوهشی مطرح و تصویب و حمایت کامل در تولید خواهد شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای هم در حاشیه رونمایی از خودروی خورشیدی دانشجویان دانشکده علامه حسن زاده آمل گفت، که در گذشته فقط طرح های پژوهشی و اساتید مورد حمایت مالی دانشگاه قرار می گرفت که با مصوبه جدید هیات امنای دانشگاه فنی و حرفه ای، از طرح های تولیدی دانشجویان نیز حمایت کامل خواهد شد.
ابراهیم صالحی عمران افزود:برای هر طرح تولیدی در حوزه دانشجویی 4تا5 میلیون تومان کمک نقدی و برخی حمایت های تجهیزاتی خواهد شد.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه ای با صندوق نوع آوری و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری خبر داد و گفت: با توجه به نامگذاری امسال بعنوان سال رونق تولید، در راستای تجاری سازی طرح های تولیدی و خلاقانه نیز اقدام خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)