• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۲۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
تهران، امن‌ترین شهر کشور

ادامه مبارزه بی امان پلیس پایتخت با قاچاقچیان

رئیس پلیس پایتخت: با تلاش‌ها و خدمات صادقانه کارکنان پلیس پایتخت، با افتخار می‌گوییم که تهران امن‌ترین شهر کشور است

ادامه مبارزه بی امان پلیس پایتخت با خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "حسین رحیمی"، با بیان اینکه با همت، تلاش و خدمات صادقانه کارکنان پلیس پایتخت، با افتخار می‌توانیم بگوییم که تهران امن‌ترین شهر کشور است اظهار داشت: شهر تهران در آمار افزایش جرایم خرد، پایین‌ترین رتبه را به خود اختصاص داده و با این حال بیش از ۱۲ درصد نیز افزایش کشفیات را طی مدت یک سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته ایم.
وی تصریح کرد: پلیس در برابر شهروندان قانون مدار با احترام و رافت اسلامی و در برابر هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت عمومی، با اقتدار ایستاده و در برخورد با آن‌ها اغماض نمی‌کند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ، با تاکید بر اینکه، در عرصه مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی کارنامه پلیس پایتخت زرین و بی نظیر است، افزود: در این خصوص ۳۱ تن از اخلال گران بازار عرضه مایحتاج و ارزاق عمومی، با همکاری پلیس آگاهی و پیشگیری تهران بزرگ، شناسایی و دستگیر شده اند.
وی همچنین از رسیدگی به ۲۱ پرونده فساد اقتصادی و احضار ۲ هزار تن از اخلال گران اقتصادی خبر داد و گفت: در عرصه مبارزه با قاچاق کالا بیش از ۱۳۰ درصد افزایش کشفیات طی مدت یک سال اخیر داشته ایم.
سردار رحیمی، در ادامه به مبارزه بی امان پلیس پایتخت با خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر اشاره و بیان کرد: در این حوزه با تلاش همکارانم در پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، بالغ بر ۱۶ تن مواد مخدر را در تهران کشف کرده ایم.
رئیس پلیس پایتخت، همچنین به پاک سازی محله‌های شوش، مولوی و هرندی، اشاره کرد و گفت: با همکاری پلیس، دادستانی تهران، ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهرداری و سازمان‌های مردم نهاد، این محله‌ها از لوث وجود معتادان متجاهر پاک سازی شده و مجددا امنیت و آرامش شهروندان به محلات بازگشته است.
وی به نتایج نظرسنجی‌های صورت گرفته از سوی مراکز معتبر آماری در خصوص عملکرد پلیس پایتخت اشاره کرد و گفت: بر اساس این نظرسنجی‌ها پلیس تهران در حوزه عملکرد‌های انتظامی در رتبه دوم ارتقاء امنیت در کشور از دیدگاه شهروندان قرار دارد و همچنین در حوزه اعتماد مردمی و باور به فعالیت‌های انتظامی، رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
سردار رحیمی، با اشاره به اینکه دشمن همواره در پی ایجاد ناامنی و بر هم زدن امنیت شهروندان به اشکال مختلف است، بیان داشت: با تلاش جان برکفان نیرو‌های مسلح و برقرار کنندگان امنیت و آرامش شهروندان، توطئه‌های دشمنان نقش بر آب گشته و همین امر باعث سردرگمی دشمنان شده است.
رئیس پلیس پایتخت، در ادامه به اهمیت آرامش و امنیت در چهارشنبه پایانی سال اشاره کرد و اظهار داشت: بار دیگر اعلام می‌کنیم که پلیس با شادی مردم مخالف نیست، ولی با این حال با برهم زنندگان آرامش و آسایش شهروندان طبق قانون برخورد خواهد کرد.
سردار رحیمی با تبریک فرارسیدن سال نو و میلاد با برکت امام اول شیعیان حضرت علی (ع)، سال ۹۷ را سالی پر از برکت و ایثار و اقتدار برای پلیس برشمرد و خاطر نشان کرد: این سال سرشار از خدمتگزاری به مردم بود و امیدواریم در سال جدید توفیق بیشتر خدمت به شهروندان را داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)