• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
کی روش هم دنبال قهرمانی در آسیاست؛

مراسم بدرقه تیم ملی لغو شد

رئیس فدراسیون فوتبال: به خاطر اینکه برنامه‌های آماده سازی تیم ملی در امارات مختل نشود مراسم بدرقه در کیش را لغو کردیم.

تاج: به خاطر تیم ملی مراسم بدرقه را لغو کردیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در مورد وضعیت تیم ملی گفت: محدودیت های ما همان مشکلات  قبلی است که مهمترین آن مالی است. با این حال شرایط تیم ملی خوب است و امیدواریم تا جام ملت ها مشکلات به حداقل برسد.
وی در مورد استفاده از سیستم کمک داور ویدوئی گفت: سه سیستم را چک خواهیم کرد تا بهترین را انتخاب کنیم. اما آنچه مهم است اینکه این اتفاق دیر یا زود رخ خواهد داد. در هفته های پایانی نیم فصل اول صدای برخی تیم ها در آمده بود. حالا بعضی ها درست بود و بعضی غلط. باید تلاش کنیم این وضعیت بهتر شود و داوران بهترین تصمیمات را در زمین داشته باشند.
مهدی تاج در مورد برگزاری مراسم بدرقه در کیش گفت: اختلاف نظری بین معاون فرهنگی فدراسیون و مسئولان اداره کننده تیم ملی وجود داشت که امروز نامه ای دریافت کردم که مسئولان کمیته تیم های ملی درخواست کرده بودند این مراسم لغو شود. آنها گفتند که فرصت کم است و باید تیم ملی به تمریناتش برسد. 
وی ادامه داد: درخواست‌شان از فدراسیون این بود که این مراسم لغو شود. تصمیم خود من این است که اولویت تیم ملی باشد. دل ما نمی خواهد برنامه های تمرین تیم ملی را برهم بزنیم. به همین خاطر گفتم اگر تیم ملی درخواست جدی برای تمرین کردن در امارات دارد این مراسم لغو شود. 
تاج در صحبت کارلوس کی روش در مورد شانس های قهرمانی در آسیا گفت: ما هیچ وقت خودمان را عقب تر از کره و ژاپن برای قهرمانی نمی دانیم. از بابت فوتبال باید خودمان را جزو بهترین ها بدانیم. آقای کی روش هم تمام تلاشش این است که تیم ملی را قهرمان آسیا کند. می دانم که ایشان هم دنبال قهرمانی ایران است. با این حال هیچکس نمی تواند بگوید که تیم ملی قهرمان می شود.
تاج با اشاره به برنامه فدراسیون برای فوتبال بانوان تاکید کرد: برای هر ۵ رده متصل اردو داشته ایم. روزی نیست که زمین شماره یک تمرین نداشته باشیم. زمین شماره دو متعلق به تیم ملی بزرگسالان است ولی زمین شماره یک را کاملا به بانوان اختصاص داده ایم و فقط تیم های بانوان تمرین می کند. ساختمان پک هم در اختیار بانوان قرار دارد.
وی افزود: بیش از ۵۰ درصد جامعه را بانوان تشکیل می دهند و باید برای ورزش بانوان و فوتبالی کردن آنها در تمام سطوح کار اساسی انجام بدهیم.
رئیس فدراسیون فوتبال درباره اینکه تیم بانوان باید سهمیه المپیک را کسب کند و بازیکنان این تیم بر اردوها و بازی های تدارکاتی خارجی تاکید دارند، گفت: ما این تیم را اعزام کرده ایم. اسفندماه تیم زیر 16 سال به لائوس می رود و در مرحله اول نتایج بسیار خوبی گرفته است و با یک شکست و برد بالا آمد. برای این تیم هم برنامه ریزی جدی می کنیم. یکسری محدودیت های مالی در فدراسیون فوتبال وجود دارد. با یک عدد و رقمی فوتبال را اداره می کنیم. قیمت دلار ۱۵، ۱۶ هزار تومان بود ولی خوشحالیم که الان ۹ تا ۱۰ هزار تومان شده است اما با این درآمد و شرایط ارزی محدودیت های جدی برایمان هست. این محدودیت ها تا الان برای بانوان اعمال نشده است. تمام اردوهای پیش بینی شده در حال انجام است.
تاج در خصوص اینکه پاداش بانوان فوتسالیست چه زمانی پرداخت می شود؟ گفت: ما به بانوان بدهکاریم و این پاداش را پرداخت می کنیم.
مهدی تاج درباره زمان برگزاری مجمع و انتخاب افراد جدید در این مجمع گفت: مجمع ما مجمع انتخاباتی نیست. مجمع ما گزارش و برنامه ریزی مالی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
مدارس و دانشگاه‌های کردستان شنبه ۱۵ آذر تعطیل است
توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
فینال بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تداوم بارش باران در خوزستان
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)