پخش زنده
امروز: -
اعضای حلقه صالحین بسیج فرهنگیان چهارمحال و بختیاری برای مقابله با جنگ نرم دشمن گرد هم آمدند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ، در این همایش مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جنگ نرم حاصل تجربه دهه 60 دشمن است و آنها می خواهند از طریق جنگ نرم اقدام به اشغال (تصرف) مجازی ایران کنند.
سردار یدالله جوانی افزود: دشمن به دنبال این است که جغرافیای ذهنی مردم را به اشغال مجازی خود درآورد و با مدیریت ادراکات افراد، احساس ناکارآمدی را در بین جوانان ترویج کند.
به گفته وی، دشمن با استفاده از شبکه های ماهواره ای، فضای مجازی، موسیقی، نفوذ فرهنگی به دنبال اشغال مجازی ایران و تهاجم علیه کشور است.
سردار جوانی با بیان اینکه دشمن تصور نمی کرد انقلاب اسلامی چهار دهه در جهان اثرگذار باشد، تاکید کرد: موضوع مردمسالاری دینی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است و دشمن می خواهد از طریق جنگ نرم به جمهوری اسلامی ایران خدشه وارد کند.
وی به اظهارات مقامهای آمریکایی علیه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در آخرین اقدام نیز رئیس جمهوری آمریکا همه مردم را تروریست عنوان کرد، اما 24 ساعت پس از اغتشاشات دی ماه ترامپ در توئیتی اعلام کرد که از اغتشاشات حمایت می کند.
سردار جوانی افزود: وظیفه معلمان و فرهنگیان، نخبگان و رسانه ها بصیرت افزایی در بین همه افراد است و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و مطالبه گری برای رفع مشکلات مهمترین رسالت رسانه و معلمان است.
هم اکنون بسیج فرهنگیان چهارمحال و بختیاری 17 هزار عضو دارد.