• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۱۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در پیامی به مناسبت دهه فجر؛

اجازه نزدیکی دشمن به حریم موشکی را نمی دهیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: اجازه نزدیکی دشمن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهیم داد.

اجازه نزدیکی دشمن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نمی دهیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز؛ سرلشکر باقری در پیامش اورده است: نیروهای مسلح با رصد نگاه خصمانه فرعون آمریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان به حوزه‌های راهبردی قدرت نظام، اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهند داد.
سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آغاز دهه مبارکه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در پیامی با تبریک این ایام خجسته و تاریخ ساز به مقام معظم رهبری، ملت ایران و آحاد علاقمندان به انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان آورده است: 12 بهمن ماه سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور پس از 15 سال تبعید و دوری از ایران عزیز، در تاریخ انقلاب و میهن اسلامی از رخدادهای مبارک، ماندگار و الهام بخشی است که نه تنها سرآغاز دهه فجر "انقلاب اسلامی" نام گرفته است، بلکه یک نقطه عطف در تاریخ معاصر و منشأ تحولات شگرف در صحنه بین‌المللی به شمار می‌رود.

این پیام افزوده است: با ورود تاریخی امام (ره) و ثبت پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ؛ توطئه "شیطان بزرگ" و طرح امریکایی‌ها در "مهار انقلاب" و خاموش کردن شعله‌های نهضت اسلامی از طریق روی کارآوردن یک چهره‌ به ظاهر ملی (بختیار) در رأس دولت پلید شاهنشاهی خنثی و باطل شد و دیری نپایید که پژواک پیروزی انقلاب اسلامی بر بلندای جهان طنین انداز شد و با سقوط نظام 2500 ساله شاهنشاهی در 22 بهمن ماه 1357، خورشید "نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران" طلوع کرد.

در ادامه این پیام با اشاره به پیامدهای پیروزی انقلاب اسلامی تصریح شده است: با پیروزی انقلاب اسلامی توازن دوقطبی "امریکا- شوروی" متزلزل و منطق جدیدی با برخورداری از ظرفیت‌های "تمدن ساز" در عرصه‌ بین‌المللی قدرت نمایی کرد، منطقی که با تکیه بر اصول و ارزش‌های اسلامی، به سرعت با ارائه‌ی الگویی موفق در "نظام سازی" و نحوه اداره حکومت و جامعه، گفتمان "لیبرال دموکراسی" غربی و گفتمان "سوسیال کمونیسم" شرقی را منفعل کرد و به چالش کشید.

در این پیام خاطرنشان شده است: استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی منجر به "شکاف راهبردی" و "شوک ژئوپلتیکی" در بلوک "قدرت" شد و با برهم خوردن موازنه قوا و ورود "جهان اسلام" در عرصه‌ بازگیری "قدرت"، هم اینک در طلیعه‌ چهلمین سال انقلاب جبهه دشمنان اسلام ناب محمدی (ص) نظاره‌گر این عظمت و اقتدار شده است.

این پیام با اشاره به پیامدهای توسعه‌ نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی در فراسوی جغرافیای ایران تأکید کرده است: پدیدار شدن قطب قدرت جهان اسلام در "هندسه قدرت جهانی"، نوید بخش ایجاد تمدن نوین اسلامی" و شکست "جاهلیت مدرن" در آینده خواهد بود، که به فضل الهی جامعه بشری آن را درک خواهد کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه این پیام رمز موفقیت و سربلندی ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی را "تبعیت از ولایت مطلقه فقیه"، "وحدت و مقاومت ملی" و "حضور آگاهانه و به موقع مردم در صحنه‌های نیاز انقلاب اسلامی" معرفی کرده و افزوده است: تشریح دستاوردهای ملی، منطقه‌ای و جهانی انقلاب اسلامی از جمله "تشکیل نظام دینی کارآمد و جامعه ولایی و انقلابی با ویژگی سلطه ستیزی و اتکا به خودباوری و توان داخلی"، "شکل گیری جبهه بیداری و مقاومت اسلامی علیه نظام استکبار و صهیونیسم"، "بسترسازی برای تغییر هندسه جهانی" و "آغاز عصری جدید برای جامعه‌ی بشری با محوریت اسلام و عدالت خواهی" و همچنین مقایسه وضعیت امروز کشور با دوران قبل از انقلاب و به ویژه تبیین سیاهه‌ جنایت‌ها و خیانت‌های رژیم خبیث و وابسته شاه علیه ملت ایران و ترسیم تصویر آن دوره حقارت آمیز، از ضرورت‌های غفلت ناپذیر امروز به ویژه برای نسل جوان و نومخاطبان انقلاب است که بایستی مورد اهتمام جدی‌تر نهادها، نخبگان و شخصیت‌های مرجع واقع شود.

سرلشکر باقری مقایسه دستاوردهای ایران انقلابی و اسلامی با ایران وابسته و شاهنشاهی و تحلیل سختی‌ها و موانع پیشرفت در دهه‌های پیش و بحران‌های بزرگ ناشی از جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه و زنجیره‌ای کشورهای متخاصم علیه ملت و نظام را اقدامی الهام‌بخش و معنا‌دار توصیف و تصریح کرده است: ایران عصر پهلوی یک کشور وابسته و متکی به بیگانه بود که تحت منویات و سیاست‌های قدرت های سلطه‌گر و استکباری و در رأس آن امریکا، ملت و توانمندی‌های ایرانی را تحقیر و روزنه های نقش آفرینی آنها را مسدود کرده بود، اما امروز این یک حقیقت مسلمِ مورد اعتراف دوست و دشمن است که ایران با تکیه بر ظرفیت‌های درونی که در شرایط سخت تحریم، تهدید و فشار حاصل و هم اکنون به عنوان بازیگری تأثیرگذار در عرصه‌ی بین المللی به رسمیت شناخته شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرده است: در شرایط خطیر کنونی، برای خنثی سازی نقشه دشمن در پیگیری خط شیطانی "ناکارآمد نشان دادن نظام" و بزرگ نمایی ضعف‌ها و کاستی‌ها و نادیده گرفتن اقدامات و دستاوردهای مثبت و افتخارآمیز دوران جمهوری اسلامی، ضروری است همه دستگاهها به ویژه اصحاب رسانه بصورتی عالمانه، مسئولانه و مجاهدانه به صحنه آمده و رویای دشمنان در هدف قرار دادن باور و اعتماد مردم به انقلاب و نظام اسلامی را باطل سازند.

وی در پایان پیام خود با گرامیداشت یاد و خاطره آموزنده حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان همیشه زنده انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم و حوزه امنیت و خدمت به کشور در طلیعه‌ی چهلمین سال انقلاب و تولد جمهوری اسلامی با اطمینان دادن به ملت شریف و بصیر ایران نسبت به آمادگی‌های همه جانبه نیروهای مسلح برای مقابله قاطع و پشیمان کننده با توطئه‌های دشمنان و تداوم حرکت برای "قدرت افزایی دفاعی" و ارتقای توان "بازدارندگی" کشور، تأکید کرده است: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ملت ایران به مدد تجارب تاریخی و آنچه از رخدادها، حوادث و تحولات منطقه و نیز در صحنه فتنه‌گری ها و آشوب طلبی‌های اخیر آموخته به نیکی می‌دانند هرگونه سستی و کوتاهی در شناخت دشمن و یا تسلیم اغواگری و صحنه آرایی آن در هر عرصه‌ای شدن، فرجامی جز شکست انقلاب و سیلی خوردن اسلام نخواهد داشت، لذا تحت منویات و فرامین مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) هوشمندی و هوشیاری برابر جبهه دشمن را بیش از هر مقطع دیگری مورد مراقبت و اهتمام قرار داده و با رصد نگاه خصمانه فرعون امریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله ‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان به حوزه‌های راهبردی قدرت نظام، اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهند داد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)