• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۶۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئیسی در دیدار با دکتر ظفر میرزا:

ضرورت اجرای طرح‌های بهداشتی مشترک بین کشور‌های منطقه

معاون بهداشت وزارت بهداشت در دیدار با سرپرست دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران، خواستار اجرای برنامه‌ها و طرح‌های مشترک بهداشتی بین سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان برای مهار بیماری‌های مشترک بین سه کشور شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر علیرضا رئیسی در دیدار با دکتر ظفرمیرزا سرپرست دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران که در محل دفتر معاونت بهداشت برگزار شد، گفت: ایران بر اساس آمار در کنترل مالاریا و سل بسیارموفق بوده و این در حالی است که درصد بسیار بالایی از آمار فعلی ما در این زمینه مربوط به بیماران کشور‌های افغانستان و پاکستان است که وارد ایران می‌شوند.

وی افزود: ایران شناسایی، تشخیص و درمان این عزیزان را رایگان انجام می‌دهد و به علت همین موضوع در مناطقی مثل سیستان و هرمزگان مجبور شده ایم بیمارستان‌ها را توسعه بدهیم و بخش‌های مربوطه را ایجاد کنیم.

رئیسی گفت: پیشنهاد مشخص ایران این است که در «امرو» طرح‌های مشترک بین این سه کشور تعریف کنیم و وظایف مشترکی داشته باشیم و هر کشوری سهم خود را ایفا کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: برنامه اصلی ما در ۴ سال آینده تکمیل شبکه بهداشت و درمان در سطح شهر است. یکی از راهبرد‌های ما برای انجام این کار جلب مشارکت مردم و واگذاری برخی خدمات به بخش خصوصی است. یکی از برنامه‌های اصلی اصلاح نظام پرداخت است و در این راستا به سمت ارائه خدمات فعال می‌رویم.

وی گفت: برنامه اصلی دیگر ما بعد از اضافه شدن واکسن پنتاوالان به برنامه واکسیناسیون کشوری، ورود دو واکسن دیگر روتاویروس و پنوموکوک به این برنامه است که باید تکنولوژی ساخت آن را برای تولید در داخل کشور، وارد کنیم.

رئیسی افزود: در حال حاضر ۷۴ درصد بار بیماری‌های ایران غیرواگیر است و به همین نسبت بیماری قلبی و عروقی رتبه اول مرگ‌ها را دارد.

وی گفت: الان هیچ جمعیت بالای ۷۰۰ نفر در کشور نداریم که خانه بهداشت نداشته باشد. نزدیک به ازای هر ۵ هزار نفر یک مرکز بهداشت داریم که به تناسب ۳ تا ۴ خانه بهداشت تحت پوشش دارد و به ازای هر ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر یک مرکز بهداشت شبانه روزی داریم.

رئیسی افزود: مرحله دوم کار ما در تحول سلامت گسترش شبکه به شهرهاست، چون در روستا سیستم کامل بود. هم اکنون به ازاء هر ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر یک مرکز جامع و به ازاء هر ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر یک پایگاه سلامت در شهر‌ها داریم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اتفاق جدید اجرای برنامه NCD است؛ در طراحی سطح شهر دو کارشناس تغذیه و بهداشت روان به مراکز اضافه شده اند.

وی افزود: اتفاق درخشان دیگر در ۴ سال گذشته توجه به پیشگیری در حوزه دندانپزشکی است؛ حدود ۴ هزار و ۱۰۰ واحد دندانپزشکی در روستا و شهر تجهیز و نوسازی کرده ایم و هم اکنون هزار و ۱۰۰ دندانپزشک در روستا و هزار و ۲۰۰ دندانپزشک در شهر‌ها داریم.

رئیسی با اشاره به این که برای افراد زیر ۱۴ سال و مادران باردار و شیرده که گروه هدف دندانپزشکی هستند شاخص پوسیدگی دندان ۲ و یک دهم بوده که در این چند سال به یک و ۸۴ صدم رسیده است، گفت: همه دانش آموزان مقطع ابتدایی در دو نوبت وارنیش فلوراید سالانه دریافت می‌کنند.

وی با بیان این که در برنامه ایراپن بیماری‌های غیرواگیر همچون قلب و عروق، آسم و دیابت و سه سرطان قابل پیشگیری را پایش می‌کنیم، افزود: برای اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع و ارتباط سطوح یک، دو و سه هم در حال اجرای برنامه هستیم.

رئیسی گفت: یکی از اهداف اصلی ما در این دوره تکمیل پرونده الکترونیک سلامت است، زیرا ما در حال حاضر تنها قسمتی از پرونده الکترونیک سلامت را که شامل ثبت و ارائه خدمت در سامانه سیب است اجرا کرده ایم و تا تکمیل پرونده الکترونیک راه جدی و شاید طولانی در پیش داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)