• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۶۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
بر اساس گزارش پزشکان بدون مرز،

گزارش تکان دهنده از جنایات عليه مسلمانان در میانمار

پزشکان بدون مرز اعلام کرد طي ماه هاي اوت و سپتامبر، دست کم نه هزار مسلمان روهينگيا جان خود را از دست داده يا کشته شده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پزشکان بدون مرز اعلام کرد طي ماه هاي اوت و سپتامبر، دست کم نه هزار مسلمان روهينگيا جان خود را از دست داده يا کشته شده اند.

به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره؛ بر اساس گزارش پزشکان بدون مرز، شش هزار و هفتصد تن از آنها طي سرکوب هاي خشونت آميز ارتش ميانمار در ايالت راخين کشته شده اند.
اين در حالي است که دولت ميانمار تأکيد مي کند ارقام واقعي به مراتب کمتر و تنها چهارصد نفر است.
بر اساس این گزارش سازمان پزشکان بدون مرز تخمين زد دست کم نه هزار مسلمان روهينگيا طي ماه هاي پس از آغاز کمپين سرکوب هاي ارتش در ميانمار کشته شده اند، عملياتي که از اواخر ماه اوت آغاز شد. بيشتر اين مسلمانان روهينگيا در خشونت ها کشته شده اند.
اين تخمين با ارقام ارائه شده از سوي دولت ميانمار به شدت تناقض دارد. دولت ميانمار اعلام کرد چهارصد پناه جو در آن ماه کشته شدند. اين در حالي است که سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد تخمين هايش محافظه کارانه است و احتمال دارد ارقام واقعي به مراتب بالاتر باشد.
کارلاين کليجر از سازمان پزشکان بدون مرز گفت: «ما محافظه کارانه ترين ارقام را منتشر کرديم. اگر شما به نگاهي گزارش بيندازيد، مي بينيد که ما با دوازده هزار نفر مصاحبه انجام داديم که به طور تصادفي از ميان از ميان ششصد هزار نفر انتخاب شده بودند. ما روايت هايي درباره کشته شدن حتي همه اعضاي يک خانواده شنيديم. از اين رو،بر اين باوريم که اين ارقام کمترين ارقام محسوب مي شود و بر اين باوريم که ارقام واقعي به مراتب بيشتر است.»
در گزارش سازمان پزشکان بدون مرز آمده است بين ماه بيست و پنجم اوت تا بيست و چهارم ماه سپتامبر، دست کم نه هزار مسلمان روهينگيا در ايالت راخين جان خود را از دست داده اند که اکثر آنها به صورت خشونت آميزي کشته شده اند.
کارلاين کليجر از سازمان پزشکان بدون مرز گفت: «به گفته پناه جوياني که ما با آنها گفتگو کرديم، برخي از اين قصاوت ها از سوي ارتش، نيروهاي پليس و از سوي شبه نظاميان انجام شد. ما همچنين با افرادي صحبت کرديم که طي چند هفته گذشته با پناه جويان صحبت کرديم و آنها همچنان از خشونت ها سخن مي گويند.»
از زمان آغاز درگيري ها بين نيروهاي دولتي ميانمار و افراد مسلح روهينگيا در روز بيست و پنجم ماه اوت، دست کم ششصد و بيست هزار پناه جوي روهينگيا از ايالت راخين به بنگلادش فرار کرده اند. فرماندهان ارتش و مقامات دولت ميانمار مي گويند اين نيروها به حملات هماهنگ گروه هاي مسلح به پاسگاه هاي مرزي واکنش نشان دادند.
آنها به طور مداوم مي گويند هيچ گونه قصاوتي رخ نداده است.
اين در حالي است که سازمان ملل متحد اعلام کرد عمليات نظامي عليه مسلمانان روهينگيا را پاکسازي قومي توصيف کرده است.
تحقيقات انجام شده از سوي سازمان پزشکان بدون مرز همچنين نشان مي دهد دست کم هفتصد و سي کودک زير پنج سال روهينگيا به صورت خشونت آميزي در آن ماه کشته شدند.
کارلاين کليجر گفت: «ما فکر مي کنيم اين ارقام تکان دهنده است. ما در اين باره نيز نظرسنجي انجام داديم. اين بخشي از نظرسنجي کلي ما بود.»
در حالي که ميانمار و بنگلادش ماه گذشته براي باز گرداندن صدها هزار تن از اين پناه جويان توافق نامه امضا کردند، اما جزييات کمي از اين توافق منتشر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)