پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس هیئت اطلاع رسانی مصر، اخوان المسلمین را عامل پشت پرده حمله تروریستی در صحرای سینا دانست.
به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی ضیا رشوان، رئیس هیئت اطلاع رسانی مصر گفت: اخوان المسلمین از سال 2013 تا کنون هیچ حمله تروریستی را در صحرای سینا تروریستی ندانسته است. وی افزود: هرگونه حمله چه به کلیساها، چه به مساجد و چه به نیروهای امنیتی یا ارتش مصر، به نوعی با برنامه ریزی اخوان المسلمین است.
ضیا رشوان گفت: از رهبران جماعت اخوان المسلمین می خواهم که مسئولیت چنین حملات تروریستی را یا بپذیرند و یا آنها را محکوم کنند، اگر شجاعت دارند موضع خود را در برابر حمله تروریستی به مسجدی در صحرای سینا آشکار سازند. رئیس هیئت اطلاع رسانی مصر تصریح کرد: با توجه به تجارب و اطلاعاتی که دارم می توانم تاکید کنم که هرچند جماعت اخوان المسلمین بخشی از این اتفاقات تروریستی نباشد، از این اتفاقات خوشحال است.