پخش زنده
امروز: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ١٧:٠:٥٦
مراسم صبحگاه نیروهای مسلح دزفول با حضور خانواده شهید مدافع حرم محسن حججی در آموزشگاه نظامی شهید باکری این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، این مراسم که اختتامیه یکصدوشست وپنجمین دوره رزم مقدماتی بود درآموزشگاه نظامی شهید باکری دزفول برگزار شد.
همچنین دیروز به دعوت امام جمعه دزفول نماز وحدت با حضور خانواده شهید حججی در آستان مقدس سبزقبا اقامه شد.
در این آئین با تقدیم لوح از خانواده شهید محسن حججی و خانواده شهدای مدافع حرم شهرستانهای دزفول و اندیمشک تجلیل به عمل آمد.
شهید محسن حججی 25 ساله از افراد خیر نجف آباد و مدافع حرم بود که مرداد امسال در نبرد با تکفیری های داعش در منطقه مرزی بین عراق و سوریه به اسارت نیروهای داعش درآمد و پس از دو روز اسارت، تکفیری های داعش با جداکردن سر از بدن، او را به شهادت رساندند.