• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۲۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
خراسان رضوی » سیاسی
سرلشکر باقری در مشهد:

قدرت موشکی ایران دفاعی است و هرگز قابل معامله نیست

سرلشکر باقری در همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه در مشهد گفت:قدرت موشکی ایران دفاعی است و هرگز قابل معامله و مذاکره نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش قدرت موشکی ایران دفاعی است و هرگز قابل معامله و مذاکره نیستفرماندهان نیروی زمینی سپاه که در مشهد مقدس برگزار شد گفت: لزوم آمادگی برابر عوامل تهدیدو حل اختلافات منطقه ای نیاز به دخالت فرامنطقه ای ندارد .

رییس ستاد کل نیروهای مسلح قدرت موشکی ایران را دفاعی و غیر قابل مذاکره و معامله دانست و گفت : هم ردیف شمردن سپاه با گروه های تروریستی و اعمال تحریم های مشابه،  ریسک بزرگی برای امریکایی ها و پایگاه ها و نیروهای ان ها در منطقه است.
وی با ارائه تحلیلی از وضعیت و شرایط منطقه و جهان اظهار کرد : با گذشت قریب به 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و حدود سه دهه از پایان دفاع مقدس ؛ با وجود ادامه توطئه ها و تهدیدات متعدد جبهه دشمن و تشدید سرمایه گذاری ضد ایرانی اذناب منطقه ای امریکا و رژیم صهیونیستی ؛ جمهوری اسلامی ایران در اوج عزت ، اقتدار و عظمت است و به راه نورانی و الهام بخش خود ادامه می دهد .

وی افزود : پیدایش تهدیدات نوین امنیتی که با طراحی و پیدایش قدرت های استکباری و مرتجعین منطقه و غفلت و بی توجهی برخی همسایگان ،  جمهوری اسلامی را هدف قرار داده است و کشاندن تهدید به داخل ایران را دنبال می کند، لزوم هوشمندی و امادگی بیشتر برای مقابله و خنثی سازی ان ها را مورد تاکید حوزه دفاعی و امنیتی قرار می دهد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز قوی تر و موفق تر از همیشه ، توان امادگی و دفاعی خود را برای مقابله با تهدیدات حفظ و ارتقا بخشیده است تصریح کرد : جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر راهبرد ظرفیت سازی پیش رونده و متراکم دفاعی توانسته است ، با دفاع جانانه از مرزهای کشور و جانفشانی مدافعان حرم و کمک به کشورهای محور مقاومت در مقابله با تروریست های تکفیری ؛ صحنه نبرد را به مناطق دور دست منتقل کند و امنیت مثال زدنی را برای مردم خود به ارمغان بیاورد .

سرلشکر باقری اقتدار و امنیت ممتاز امروز کشور را تجلی اراده الهی و  عنایت ائمه اطهار به ملت ایران و ثمره خون شهدا دانست و افزود : این یک واقعیت مسلم و انکار ناپذیر است که اگر رهبری حکیمانه و دور اندیشانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا و مجاهدت بی نظیر رزمندگان و فرماندهان نیروهای مسلح و همراهی و وحدت ملت شریف ایران نبود ، امروز شاهد وضعیت متفاوتی در کشور بودیم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به وضعیت منطقه جنوب غرب اسیا خاطرنشان کرد : این منطقه محور تحولات جهان است و به دلیل دخالت قدرت های استکباری ، شیطنت صهیونیست ها و حماقت و خیانت سران برخی حکومت های غیر مردمی و جائر منطقه امروز با حوادث و توطئه های جدید نیز روبرو شده است که نباید نسبت به این موضوع ساده اندیشی و سهل انگاری کرد.

وی افزود: اینکه در بخشی از سرزمین عراق، با شکست داعش و تروریست های تکفیری پس از سه سال جنگ و اوارگی مردم عزیز و تقدیم شهدای فراوان و موفقیت ملت و مرجعیت  دینی و  پیروزی ارتش و نیروهای بسیج مردمی این کشور؛ بی درنگ سخن از همه پرسی در کردستان عراق و جداسازی بخشی از پیکره عراق زده می شود ؛ امری عادی به نظر نمی رسد.

سرلشکر باقری طرح موضوع  برگزاری همه پرسی در کردستان عراق را سر آغازی بر پدید امدن مشکلات و چالش های جدید در این منطقه دانست و تاکید کرد : این موضوع به هیچ وجه قابل پذیرش  همسایگان عراق نبوده و حفظ استقلال و یکپارچگی عراق به نفع تمام اقوام ، مذاهب و بخش های مختلف این سرزمین است.  

عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بروز اختلاف و تنش بین برخی کشورهای منطقه و ایجاد صف بندی و جبهه بندی های جدید میان کشورهای عربی گفت : توصیه جمهوری اسلامی ایران چه برای عراق و چه برخی اختلافات دیگر در حاشیه خلیج فارس مفاهمه و گفت و گو در فضایی به دور از خشونت و دودستگی است.

وی تاکید کرد : منطقه ،کشش جنگ ها و تنش های دیگر را ندارد و قطعا بروز هر درگیری جدید پای بدخواهان و متجاوزان را به منطقه خواهد کشاند و این در حالیست که کشورهای منطقه خود به خوبی ظرفیت لازم برای حل معضلات و اختلافات را دارا هستند و نیاز به دخالت قدرت های سلطه گر فرامنطقه ای ندارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدات و سخنان اخیر مقامات نظامی امریکایی که با دخالت اشکار در امور داخلی کشورمان  از ضرورت تغییر نظام در ایران سخن گفته اند تصریح کرد : بحمدالله ملت ایران که متحد و یکپارچه در سایه امنیت مثال زدنی،  انتخاباتی با شور و عظمت را برگزار کرد در یک امنیت ، در یک نظام مردم سالار بر تصمیم خود در دفاع از انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی محکم ایستاده است و اجازه دخالت در سرنوشت و امنیت کشورمان را به دیگران نمی دهد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)