• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۵۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲
استان ها » سیاسی

انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد

همزمان با سراسر کشور انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین انتخابات شوراهای شهر روستا درکهگیلویه و بویر احمد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ مرکز کهگیلویه وبویراحمد؛ نماینده ولی فقیه در استان ، در آغازین دقایق آغاز رای گیری با حضوردر یکی از شعبه‌ها رای خود را به صندوق انداخت.
آیت الله ملک حسینی با اشاره به اهمیت حضور مردم گفت: مردم ولایی و همیشه در صحنه استان الزامات پس از انتخابات را نیز رعایت کنند.
نماینده‌ی مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب، متعلق به همه‌ی ایرانی‌ها است از طرفداران کاندیدا‌ها خواست به قاعده‌ها والزامات توجه کنند.
وی ادامه داد: مردم استان ان شاالله با حضور در انتخابات امسال هم آینده‌ی سرنوشت ساز و درخشانی را برای ایران رقم می‌زنند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

تاکید استاندار بر رای دادن در ساعات اولیه

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مردم قدرشناس، فهیم و همیشه در صحنه استان خواست حضور در پای صندوق‌های اخذ رای را به ساعات پایانی روز موکول نکنند.
موسی خادمی در بازدید از برخی شعب اخذ رای در یاسوج گفت: متولیان و مسئولان امر تمام تلاش و تمهیدات لازم برای تسریع و شتاب بخشی در رای گیری از مردم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه شرایط و تمهیدات لازم نیز برای حضور مردم در انتخابات سالم و امن فراهم شده است افزود: به دلیل آنکه در برخی شهرهای استان انتخابات برای نخستین بار به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود در صورت احتمال بروز اشکالاتی در فرآیند رای گیری، مردم نگران نباشند و حوصله به خرج دهند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به برگزاری انتخاباتی باشکوه، سالم و قانونمند در استان ادامه داد: ۹۲۱ شعبه اخذ رای به صورت ثابت و سیار برای جمع آوری آرای مردم در استان پیش بینی شده است.
وی افزود: شمار واجدان شرایط رای دادن در انتخابات باشکوه در استان کهگیلویه وبویراحمد نیز ۵۲۸ هزار و ۹۳۰ نفر اعلام شده که ۱۳ هزار و ۶۸۱ نفر از آنان رای اولی هستند.
وی تاکید کرد: حضور پرشور و حداکثری آحاد مختلف مردم در صحنه انتخابات به عنوان رکن و نماد مردم سالاری دینی پشتوانه برای عزت، اقتدار و پیشرفت روز افزون ایران اسلامی و تداوم و تحکیم بیش از پیش پایه‌های نظام در ابعاد گوناگون است.
وی گفت:حضور مردم در انتخابات و هر برگ رای علاوه بر مشروعیت و مقبولیت مجدد نظام و آرمانهای انقلاب اسلامی، پیام محکم و دندان شکنی به رجزخوانی‌ها و خط بطلانی بر تهدیدات دشمنان خواهد بود.
خادمی ادامه داد: مردم شجاع و انقلابی کهگیلویه وبویراحمد همواره در همه صحنه‌ها و عرصه‌ها نشان داده اند که هرگاه پای مصالح، عزت و سربلندی ملت و کشورشان در میان باشد فارغ از مشکلات مقتدرانه آماده دفاع و پشتیبانی از انقلاب و این نظام الهی هستند.

آغاز رای گیری در استان کهگیلویه و بویر احمد

مرکز کهگیلویه و بویراحمد، همزمان با سراسر کشور رای گیری در ۹۲۴ شعبه اخذ رای و ۸ شهرستان استان از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شد.
بنا بر گزارشهای ارسالی از شهر ها‌ی دهدشت، دوگنبدان، سی سخت، لیکک، چرام، باشت، لنده، سوق، دیشموک، قلعه رئیسی روستا‌ها و دیگر مناطق استان مردم که از ساعت‌ها قبل از آغاز رای گیری در شعبه‌های اخذ رای در صف انتظار بودند، در حال رای دادن هستند و هر لحظه برجمعیت حاضر در شعبه‌های اخذ رای نیز افزوده می‌شود.
مردم کهگیلویه وبویراحمد همواره در انتخابات ادوار مختلف ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهرروستا، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری پیشتاز کشور بوده اند.
کهگیلویه و بویراحمد، ۷۱۳ هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۵۲۸ هزار نفر واجد شرایط اخذ رای هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

انتخابات الکترونیکی در ۵۴ شعبه کهگیلویه و بویر احمد

از مجموع ۲۰۶ شعبه اخذ رأی شهرستان کهگیلویه و بویر احمد در ۵۴ شعبه رای گیری الکترونیکی انجام می‌شود.
فرماندار کهگیلویه و بویر احمد گفت: از مجموع صندوق‌های اخذ رای شهرستان کهگیلویه در ۵۴ شعبه اخذ رای شهر دهدشت انتخابات به صورت الکترونیکی در حال برگزاری است. 
پوزش با بیان اینکه ۷۰ نفر کاربر، آموزش‌های لازم برای اخذ رای به شیوه‌ی الکترونیکی فراگرفتند افزود: پوزش با بیان اینکه ۵۴ شعبه الکترونیکی در شهر دهدشت دایر می‌شود گفت: انتخابات دوازدهمین دوره‌ی ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شهر وروستا به صورت همزمان در مناطق روستایی این شهرستان آغاز شده است.
فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه پیش بینی می‌شود انتخابات پرشور‌تر از دوره‌های قبل در این شهرستان برگزار شود افزود: در شهر سوق ۸ شعبه، دیشموک ۶ شعبه و قلعه‌‍رئیسی ۵ شعبه شهری پیش‌بینی شده و در برخی روستا‌ها با توجه به گستردگی آن شعبه ثابت دایر شده است.

شور انتخابات در گچساران

همزمان با سراسرکشور انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین انتخابات شوراهای شهر روستا در شهرستان گچساران آغاز شد.
فرماندار کهگیلویه گفت: از مجموع صندوق‌های اخذ رای شهرستان کهگیلویه در ۵۴ شعبه اخذ رای شهر دهدشت انتخابات به صورت الکترونیکی در حال برگزاری است. 
پوزش با بیان اینکه ۷۰ نفر کاربر، آموزش‌های لازم برای اخذ رای به شیوه‌ی الکترونیکی فراگرفتند افزود: پوزش با بیان اینکه ۵۴ شعبه الکترونیکی در شهر دهدشت دایر می‌شود، گفت: انتخابات دوازدهمین دوره‌ی ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شهر وروستا به صورت همزمان در مناطق روستایی این شهرستان آغاز شده است.
فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه پیش بینی می‌شود انتخابات پرشور‌تر از دوره‌های قبل در این شهرستان برگزار شود افزود: در شهر سوق ۸ شعبه، دیشموک ۶ شعبه و قلعه‌‍رئیسی ۵ شعبه شهری پیش‌بینی شده و در برخی روستا‌ها با توجه به گستردگی آن شعبه ثابت دایر شده است.

خلق حماسه‌ای دیگر از عشایر استان

عشایر کهگیلویه وبویراحمد با حضور حماسی خود در انتخابات بار دیگر وفاداری خود را به نظام، انقلاب و ولایت فقیه ثابت کردند.

عشایر استان امروز هم همچون گذشته همدوش با سایر ایرانیان در انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌ها شرکت می‌کنند تا به دشمنان بفهمانند که همیشه در صحنه و آماده دفاع از کشور و نظام هستند. 
زن و مرد پیر و جوان با در دست داشتن شناسنامه از سیاه چادر‌های عشایری به صندوق‌های اخذ رای سیارآمدند. به گفته مدیر کل امور عشایر استان از جمعیت ۷۰ هزار نفری عشایر کهگیلویه وبویراحمد ۲۵ هزار نفر واجدشرایط رای دان هستند. 
علیپور گفت: ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار عشایری در کهگیلویه و بویراحمدزندگی می‌کنند که حدود ۹ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

خطیب جمعه یاسوج: وفاداری مردم به آرمانهای انقلاب اسلامی

مردم با همبستگی و مشارکت چشمگیر، وفادرای عمیق خود را به آرمانهای انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.
امام جمعه موقت یاسوج در خطبه‌های نماز این شهر گفت: حضور گسترده و آزادانه‌ی مردم درانتخابات جلوه‌ای با شکوه از مردمی بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی است. 
حجه الاسلام حسینی صدر انتخابات را مظهر اعتقاد ملت به مبانی جمهوری اسلامی دانست و ادامه داد: نتیجه‌ی انتخابات هر چه که باشد به تعبیر رهبری معظم انقلاب، ملت شریف ایران پیروز آن خواهند بود. 
امام جمعه‌ی موقت یاسوج با بیان اینکه پس از انتخابات توجه به مطالبات مردم برای رفاه عمومی، اشتغال و معیشت باید در دستور کار قرار گیرد گفت: درک عمیق از هویت انقلاب، توجه به منافع کشور در سیاستهای داخلی و خارجی، شناخت دشمنان و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ویژگیهای بارز دولت اسلامی است. 
وی در بخش دیگری از سخنانش به مناسبتهای ایام اشاره کرد و سالروز آزاد سازی خرمشهر و مقاومت جانانه‌ی مردم دزفول در برابر رژیم بعث صدامی را از افتخارات ماندگار دوران دفاع مقدس عنوان کرد. حجت الاسلام حسینی صدر همچنین با یاد آوری سالروز آغاز محاصره‌ی اقتصادی ایران توسط آمریکا گفت: در طول ۴ دهه تحریم ایران توسط آمریکا و هم دستانش ملت ایران مقتدرانه پشتیبان نظام بودند.

توصیه ستاد امنیت انتخابات کشور به رای دهندگان

ستاد امنیت انتخابات کشور برای جلوگیری از تخلفات احتمالی از رای دهندگان خواست به توصیه‌های این ستاد توجه کنند.

در تازه ترین توصیه ستاد امنیت انتخابات کشور به مردم آمده است: به شایعاتی که به عناوین  مختلف ممکن است در فضای مجازی و در جامعه منتشر ‌شود توجه نکرده و اطلاعات  دقیق را از مراجع رسمی دریافت کنند.در ادامه نیز به مردم توصیه شده: به هنگام برگزاری انتخابات پس از انداختن رای خود به صندوق از توقف یا تجمع در پیرامون و داخل شعب اخذ رأی خودداری کنند، همچنین برابر قانون انتخابات تمدید مهلت زمان اخذ رأی و خاتمه رأی‌گیری صرفاً به عهده وزیر کشور است که از طریق ستاد انتخابات کشور اعلام می شود، بنابراین اطلاعیه های غیر رسمی ملاک عمل نبوده و صرفا به اطلاعیه های وزارت کشور که از طریق صدا و سیما اعلام می شود توجه کنند، آمار و نتایج انتخابات نیز صرفاً از سوی ستاد انتخابات کشور اعلام می‌شود و هرگونه آماری که از سوی افراد یا دستگاه‌ها اعلام می شود معتبر نخواهد بود.ستاد امنیت انتخابات کشور در پایان از مردم خواست به منظور افزایش نظم و آرامش در برگزاری انتخابات با مجریان نظم و امنیت در محل شعب اخذ رای همکاری داشته باشند.

 13 هزار رای اولی در کهگیلویه وبویراحمد پای صندوق رای رفتند
13هزار و 681 نفر رای اولی در کهگیلویه وبویراحمد در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهور و پنجمین دوره انتخابات شوراها شرکت کردند
 رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان با اشاره به اینکه از مجموع 713 هزار نفر جمعیت استان 528 هزار و 930 نفر واجد شرایط رای دادن هستند گفت: 13 هزار و 681 نفر آنها رای اولی هستند. سیدمحمد موحدپور افزود: کار اخذی رای در 924شعبه ثابت و سیار شهر و روستا در استان هم اکنون در فضای امن و سالم در حال انجام است.

انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد انتخاب 96/ حضور پرشور و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
استان یزد فردا بارانی می شود
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
صدور هشدار زرد هواشناسی برای مناطق شمالی فارس
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
برنامه ریزی دشمن برای نابودی توان موشکی و تضعیف نیرو‌های مسلح ایران
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
کارخانه سیمان آبدانان، در پیچ‌وخم تامین اعتبار  (۱ نظر)